Vælg en side
Du er her: Forside 5 Produktion 5 Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply kan personalet på dit savværk altid arbejde i tørvejr – uanset sæson. Udover dobbelte container døre i begge gavle har savcontaineren sideåbning, så maskinel nemt kan installeres og materialer efterfølgende bearbejdes.
Savcontainer med sideåbning
Savcontainer med sideåbning
Savcontainer med sideåbning
Savcontaineren fra DC-Supply er forberedt med elinstallation og -udtag, så du nemt kan etablere dit savværk med maskineri og sav efter eget valg. Containeren kommer med mulighed for tophængt åbning af hele den ene langside, hvilket gør arbejdet med opsætning af inventar og maskinel ekstra let tilgængeligt. Når savværket er i drift, fungerer den åbne side tillige som halvtag i forlængelse af værkstedet, og giver værn mod regn og vind, så arbejdet i savcontaineren kan fortsætte uhindret, uanset vejrliget. Færdig bearbejdede emner kan ligeledes placeres under halvtaget, indtil de afhentes eller tages i anvendelse.

Har du brug for at flytte dit værksted mellem forskellige lokationer, kan dette let foregå med enten truck eller kran, da savcontaineren er forsynet med gaffellommer. Derved får du en meget mobil løsning, som kan tages med derhen hvor en given opgave kræver det.

Vi kan naturligvis også skræddersy din mobile savcontainer, således den nøjagtig tilpasses produktions behovene i din virksomhed og til den type værksted, du ønsker at indrette – det kunne f.eks. være i form af lys, ventilationsanlæg, indbyggede reoler og meget mere. Hos DC-Supply har vi gennem mange år designet og bygget utallige special container løsninger til værksteder og industriel produktion, og vores erfarne medarbejdere hjælper dig gerne både med behovsafklaring, råd og vejledning.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This