Vælg en side
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Aptering i container til fartøj

Aptering i container til fartøj

Til to projekt fartøjer, der løser mange forskelligartede opgaver, havde en rederi-kunde brug for ekstra beboelse. Denne ekstra aptering betyder, at der nu kan medtages væsentlig flere ansatte, som udfører specialopgaver for rederiets kunder.
Aptering i container til fartøj
Aptering i container til fartøj
Aptering i container til fartøj

Ordren lød på opbygning af 25 nyindrettede containere til beboelse, bespisning og kontorer. Projektet har i alt taget ca. fire måneder at udføre i vores produktion, indtil installation kunne påbegyndes på det første fartøj.

Leverancens omfang:

  • 12 x 20 stk fods containere med hver to værelser
  • 6 x 20 stk fods container med et værelse samt to stk toilet/bad
  • 2 x 2 stk 20 fods containere sammenbygget for kantine/messefaciliteter
  • 2 stk 20 fods containere stand-alone indrettet som projektkontor
  • 1 stk 10 fods container til lager
  • 2 stk 20 fods køkken containere, renoveret.

Alle enheder er bygget med A60 maritim godkendt isolering og flydende gulvopbygning (komfort isolering), der dæmper lydgener fra skibet. Der er installeret varmepumper i alle beboelse og opholdsrum, ligesom der er opsat detektorer/alarmer og brandmateriel. Der er ført kabler for telefon og netværk/arbejdsstationer. Den fleksible modulopbygning af løsningen gør, at kunden kan flytte containere mellem fartøjer og placere dem i vilkårlig rækkefølge ombord – og således tilpasse opstillingen efter rederiets ønske og aktuelle behov.

Hos DC-Supply har vi bred erfaring med aptering af containere til fartøjer, såvel som design og produktion af løsninger, der kræver mange forskellige typer af maritime godkendelser. Kontakt vores erfarne salgsteam, hvis du har brug for råd og vejledning omkring de mange muligheder med special container løsninger til søs.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager
jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Share This