www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Offshore 5 Offshore service container

Offshore service container.

Kunden havde en udfordring med opbygning af service container med offshore godkendelse.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

CSC godkendelse af offshore container

Container løsningen giver mulighed for at servicere offshore kunder indenfor oliebranchen. Kunden opdeler selv container i 2 rum, samt installerer eget teknisk udstyr for opgaven, men havde brug for DC-Supply’s assistance til offshore godkendelsen.

En 15 fods specialcontainer blev opbygget og forberedt for installationer hos kunden selv, monteret uden containerdøre men med 2 stk. ståldøre i side med pushbar samt lås monteret. DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede containeren inklusiv CSC godkendelses certifikat og dertilhørende kæder for handling offshore.

Specialcontaineren giver kunden mulighed for at operere i selv de mest ufremkommelige steder til søs, nemlig ofte der hvor borerigge arbejder døgnet rundet i flere år ad gangen. Skader i offshore element kan være katastrofale, og derfor er der ikke råd til dårligt grej eller ikke-certificeret udstyr. Kun det bedste virker og holder til disse opgaver.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre offshore containere fra DC-Supply A/S:

Transportabelt fiskeanlæg i containere

Transportabelt fiskeanlæg i containere

DC-Supply A/S leverede på kun 3 uger to 20 fods og en 10 fods sammenbyggede containere, inkl. installationsarbejde, opbygget som sorteringsanlæg for fiskerifartøj.

Offshore velfærds- og opholdsrum

Offshore velfærds- og opholdsrum

Til Mærsks boreplatform og kabelnedlægnings- og supply skibe, har DC-Supply A/S konstrueret og leveret mange beboelses-, service- og velfærdsmoduler. Alle baseret på 20 fods ISO containere beregnet specielt til søtransport.

Teknik container med CSC-godkendelse

Teknik container med CSC-godkendelse

Da Rolls-Royce Marine havde brug for særlige faciliteter, der kunne fungere som styrerum til et kabelspil til et af A.P. Møller Mærsks skibe, var der brug for en specialcontainer løsning, der kunne klargøres på land og fragtes med skib.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.