www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Oplev dit container projekt i Virtual Reality

Oplev dit container projekt i Virtual Reality.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder vi  vores kunder en virtual reality gennemgang af container projekter. Således kan du – uden at besøge os fysisk – både få oplevelsen af din containerløsning samt mulighed for at interagere med indretningen i 3D.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Oplev dit container projekt i Virtual Reality
Oplev dit container projekt i Virtual Reality
Oplev dit container projekt i Virtual Reality
Oplev dit container projekt i Virtual Reality

Special container interaktion i virtual reality

Hos DC-Supply A/S tilbyder vi  vores kunder en virtual reality gennemgang af container projekter. I forbindelse med afholdelse af f.eks. telefon- eller videomøder kan du via skærmdeling opleve container indretningen i størrelse 1:1. Således kan du – uden at besøge os fysisk – både få oplevelsen af din containerløsning samt mulighed for at interagere med indretningen i 3D.

Vi anvender især virtual reality gennemgang at container projekter i forbindelse med løsninger, der leveres ude i verden – bla. bygger vi i øjeblikket en større mobil løsning, der skal opstilles i Afrika. Det giver store fordele gennem hele processen, både for kunden og for os, at det nu er muligt at opleve et container projekt i virtual reality, og det tager vores skræddersyede løsninger til et helt nyt niveau, fordi du som kunde nu selv har mulighed for at teste og interagere med din special container løsning i forbindelse med konstruktionen.

Se billeder og en kort video herover for introduktion af konceptet – i videoen ser du et eksempel på et herberg leveret til Grønland.

Kontakt os gerne for yderligere information på enten info@dc-supply.dk eller telefon +45 70 23 13 80, hvis du vil vide mere – eller prøve selv.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.