www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Special løsninger: Containere til alt

Special løsninger: Containere til alt.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply får du en komplet pakke med en special container løsning – og vi bygger containere til alt. Kontakt os på +45 70231380.

Containere til alt – med alt i forsyning og udstyr

Vores specialbyggede containere kan udstyres med alt i installationer for tilkobling til ekstern forsyning (el, vand, varme, kloak) – eller de kan designes og leveres som selvforsynende, mobile enheder, der kan driftes på øde og ufremkommelige lokationer ved hjælp af for eksempel solceller og vindenergi. De kan optimeres med den nyeste teknologi inden for IT og smart homes, og de kan bygges nøjagtig så store eller små, som behovet fordrer.

Vi bygger Special løsninger: Containere til alt - i komplet pakke
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Vi bygger Special løsninger: Containere til alt - i komplet pakke

Erfarne container eksperter

 

Med erfaring kommer ekspertise – og vi tør godt sige, at vi hos DC-Supply A/S er eksperter i design og produktion af specialbyggede containere! Siden 1981 har vi leveret innovative løsninger til kunder over hele verden; fra Grønland i nord til det afrikanske kontinent i syd. Hos os møder du et stærkt team af maskiningeniører, maskinmestre, bygningskonstruktører, tegnere, smede, tømrere, salgsafdeling og ledelse, der alle arbejder tæt sammen for at imødekomme vores kunders individuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder en unik kundeservice, hvor dialogen og den nære kontakt med den enkelte kunde altid er i højsædet. Vi følger alle opgaver til dørs, og følger altid op indtil den endelige slutaflevering har fundet sted – for vores kunder skal kun have det bedste. Og med kvalitetscertificering efter ISO 9001:2015, stiller vi også internt høje krav til kvalitetsstyring.

Skræddersyede løsninger med specialbyggede containere

 

Hos DC-Supply A/S er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Gennem tiden har vi leveret mange forskelligartede specialløsninger til lige så mange forskellige typer kunder: Alt lige fra containere tilpasset industriel produktion, mobile løsninger der kan transporteres sikkert verden rundt – og modstå kulde ned til -50 grader (og varme op til +50 grader!) – eller tilbyde komfortable rammer for et længerevarende ophold – til løsninger for butikker, pop-up shops og salgsboder, udstillinger og events – blot for at nævne nogle få områder.

Find inspiration blandt vores mange special løsninger her >>

Vi bygger Special løsninger: Containere til alt - i komplet pakke

Sådan køber du en special container

Når du handler med os, definerer vi først projektet i fællesskab: I tæt dialog forventningsafstemmer vi løsningen, hvorefter opgaven går videre til vores interne tekniske afdeling. Her foretager vores ingeniør-, maskinmester, bygningskonstruktør- og tegnerkollegaer styrkeberegning, tegner løsningen op og laver visualisering. Du får i processen mulighed for at opleve dit container projekt i virtual reality, hvor du også kan interagere med indretningen i 3D.

Efter accept på tilbud, bygges container løsningen af vores dygtige håndværkere på vores eget moderne værksted. Hos DC-Supply A/S er vi også godkendt til at kunne re-certificere container løsningerne, så de holder transport godkendelser som standard containere (CSC-godkendelse). Det betyder, du kan vælge at få leveret eller selv transportere løsningen hvorhen i verden, du ønsker. Med vores lokation i Nørresundby tæt på Aalborg er vi i umiddelbar nærhed af en af Danmarks største lufthavne, såvel som internationale havneanlæg, der forbinder os til hele verden, og giver let adgang til transport og distribution.

Komplet pakke fra DC-Supply A/S

Hos DC-Supply A/S får du en komplet pakke – i både virksomhed og produkt. Vores interne udviklingsafdeling og egen produktion gør processen fra start til slut enkel og tryg for dig som kunde. Kvaliteten er højsædet hele vejen igennem, og det afspejler sig både i vores samarbejde, dialog og færdige produkt. Kontakt vores erfarne salgsteam i dag, og kom i gang med din næste special container løsning!

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.