Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Byggeplads containere 5 Svejsecontainer til rør arbejde

Svejse container til rør arbejde

Til en entreprenør virksomhed har DC-Supply leveret en specialbygget 14 fods container indrettet som svejsecontainer til rør arbejde. Denne type special container er særdeles velegnet til for eksempel fjernvarme arbejde.

Containeren er med åbning i begge ender, hvilket gør det muligt at køre rør ind fra hver ende af containeren. Rørene samles så på midten, og den monterede elektriske lift sørger for at løfte rørene op i arbejdshøjde, så svejsearbejdet lettes. Med liften kan svejseren nemt justere arbejdshøjden for emnet alt efter behov og type af svejse opgave. Containeren er desuden udstyret med svejse udsugning, og mandskabet kan derfor fortsætte arbejdet uanset vind og vejr udenfor.

Svejsecontaineren har udvendig el tilslutning, og forbindes således nemt til forsyningsnettet. Udover udsugning og elektrisk lift er containeren indvendigt monteret med belysning og hylder, så der også er mulighed for mindre opbevaring af eksempelvis værktøj.

Hos DC-Supply har vi bred erfaring med special indretning af containere til produktion og teknik, og vi hjælper gerne med en fornuftig og omkostningseffektiv løsning til din virksomhed. Vi producerer special løsninger på eget værksted, hvor vores stab af kompetente smede, tømrere, ingeniører og bygningskonstruktører arbejder sammen om at skabe den bedste løsning til vores kunder.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This