www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Byggeplads containere 5 Svejsecontainer til rør arbejde

Svejsecontainer til rør arbejde.

Til en entreprenør virksomhed har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en specialbygget 14 fods container indrettet som svejsecontainer til rør arbejde.

Netop denne type special container er særdeles velegnet til for eksempel fjernvarme arbejde eller andet forsyningsrelateret arbejde. Vi specialbygger gerne løsninger til alle former for produktion, industri og teknik, og kan skræddersy en specialbygget container til enhver form for specialværktøj og -maskineri.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fleksibel løsning til svejsearbejde

Svejsecontaineren er med åbning i begge ender, hvilket gør det muligt at køre rør ind fra hver ende af containeren. Rørene samles så på midten, og den monterede elektriske lift sørger for at løfte rørene op i arbejdshøjde, så svejsearbejdet lettes. Med liften kan svejseren nemt justere arbejdshøjden for emnet alt efter behov og type af svejse opgave. Containeren er desuden udstyret med svejse udsugning, og mandskabet kan derfor fortsætte svejsearbejdet uanset vind og vejr udenfor.

Svejsecontaineren har udvendig el tilslutning, og forbindes således nemt til forsyningsnettet. Udover udsugning og elektrisk lift er containeren indvendigt monteret med belysning og hylder, så der også er mulighed for mindre opbevaring af eksempelvis værktøj.

 

Specialbyggede containere til alle typer produktion og teknik

Hos DC-Supply A/S har vi bred erfaring med special indretning af containere til produktion og teknik, og vi hjælper gerne med en fornuftig og omkostningseffektiv løsning til din virksomhed. Vi producerer special løsninger på eget værksted, hvor vores stab af kompetente smede, tømrere, ingeniører og bygningskonstruktører arbejder sammen om at skabe den bedste løsning til vores kunder.

Husk – vi leverer også specialbyggede containere til produktion og industri i Grønland.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre byggeplads containere fra DC-Supply A/S:

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormoduler fra DC-Supply A/S kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.