www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 Container pop-up butik med omskifteligt tema

Container pop-up-butik med omskifteligt tema.

Specialcontainer løsninger fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply er det oplagte valg til pop-up-butikker eller salgsboder.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mange anvendelsesmuligheder med butikker i containere

Hos DC-Supply A/S havde vi ønske om at vise de mange muligheder, der for anvendelse af containere. Derfor byggede vi denne bod med omskifteligt tema. Uanset tema eller sæson kan tema for butikken ændres på 10 min. Juletema, halloween , fodboldklub tema, pizzaria eller bageri –  mulighederne er uendelige.

Løsningen tager udgangspunkt i et 20 fods container modul – en isoleret enhed med vaskbare overflade både udvendigt og indvendigt.

Væg sektionerne kan udskiftes efter behov, eksempelvis med trefagsvinduer enten som skydevinduer til ekspedition eller med almindelige trefagsvinduer. Containeren kan nemt opstilles og flyttes efter behov – vi leverer container pop-up-butikker over hele verden, inklusive i Grønland.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre containerbutikker fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.