www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Salgsbod: Udendørs servering til cafe i special container

Salgsbod: Udendørs servering til mobil cafe i special container.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har designet, produceret og leveret en salgsbod til en mobil cafe kunde i en specialbygget container løsning.

Kunden ønskede en udvidelse af deres eksisterende cafe med udendørs servering. Løsningsmodellen fra DC-Supply A/S blev en specialbygget salgsbod etableret med udgangspunkt i en 20 fods standard container, der fungerer som mobil cafe.

Til salgsboden hører endvidere en tagterrasse, som DC-Supply A/S også har leveret. Når salgsboden er åben, har kunden således rigtig gode faciliteter til udendørs servering, og gæsterne i den mobile cafe kan nyde vådt og tørt sammen med en flot udsigt fra toppen af den specialbyggede container løsning.

Salgsbod: Udendørs servering til cafe i special container
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Salgsbod: Udendørs servering til cafe i special container
Salgsbod: Udendørs servering til cafe i special container
Salgsbod: Udendørs servering til cafe i special container

Specialindrettet mobil container salgsbod

Containeren er udstyret med to salgsluger med gasdæmpere, som giver en nem håndtering i den daglige brug af salgsboden. Dertil kommer el og VVS installation, inklusiv en lille håndvask med mulighed for både koldt og varmt vand.

Indvendig er salgsboden udstyret med trægulv, og væggene er beklædt med krydsfiner. Sammen med de klassiske sorte lofthængte pendler medvirker dette til at sætte den helt rette stemning i salgsboden.

Erfaren rådgivning om salgsboder i containere

Hos DC-Supply A/S har vi bred erfaring med design og produktion af specielle containerløsninger til salg, udstillinger og events. Vi har f.eks. leveret både salgsboder, isboder, en burgerbar og forskellige former for udstillings containere. Går du med planer om en ny salgsbod, er vi altid klar med kompetent rådgivning – kontakt os, så hjælper vi dig hurtigt videre. Husk – vi leverer også alle typer special container løsninger i Grønland.

Andre container salgsboder fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.