www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 Salgsbod med luger

Salgsbod med luger.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Salgsbod med luger
Salgsbod med luger
Salgsbod med luger

Specialbygget container til salgsbod

Denne specialbyggede container er leveret til kunde, der skal anvende løsningen til udlejning af skøjter. Salgsboden er baseret på en 20 fods ISO container og er udstyret med luger ved de to vinduespartier. Betjeningsområdet er således tydeligt markeret, ligesom de opslåede luger fungerer som halvtag og beskytter området i dårligt vejr. Der er indgang til salgsboden i containerens ene gavl, hvor boden er udstyret med dørparti med låsecylinder.

Salgsboden er naturligvis isoleret, og indvendig er den forsynet med el radiator, så udlejnings personalet kan holde varmen under arbejdet. Der er tillige monteret lys i loftet, og containeren tilsluttes nemt ekstern forsyning via udtag i gavlen. Da salgsboden som nævnt skal anvendes til udlejning af skøjter, er den udstyret med beslag til ophæng af skøjterne, så pladsen optimeres bedst muligt, samtidig med at der skabes et godt overblik over tilgængelige størrelser mv.

Byg din salgsbod eller butik i en container

Går du med tanker om at etablere en salgsbod eller pop-up-butik, kan en specialdesignet containerløsning fra DC-Supply A/S være en både kreativ og omkostningseffektiv model, der bringer dig hurtigt i mål. Vi har bred erfaring på området, og vores hjælpsomme personale står altid klar med råd og vejledning. Kontakt os gerne i dag, hvis du har brug for input og sparring omkring dit salgsbods projekt.

Andre containerbutikker fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.