Vælg en side
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Salgsbod med luger
Salgsbod med luger
Salgsbod med luger

Denne specialbyggede container er leveret til kunde, der skal anvende løsningen til udlejning af skøjter. Salgsboden er baseret på en 20 fods ISO container og er udstyret med luger ved de to vinduespartier. Betjeningsområdet er således tydeligt markeret, ligesom de opslåede luger fungerer som halvtag og beskytter området i dårligt vejr. Der er indgang til salgsboden i containerens ene gavl, hvor boden er udstyret med dørparti med låsecylinder.

Salgsboden er naturligvis isoleret, og indvendig er den forsynet med el radiator, så udlejnings personalet kan holde varmen under arbejdet. Der er tillige monteret lys i loftet, og containeren tilsluttes nemt ekstern forsyning via udtag i gavlen. Da salgsboden som nævnt skal anvendes til udlejning af skøjter, er den udstyret med beslag til ophæng af skøjterne, så pladsen optimeres bedst muligt, samtidig med at der skabes et godt overblik over tilgængelige størrelser mv.

Går du med tanker om at etablere en salgsbod eller pop-up-butik, kan en specialdesignet containerløsning fra DC-Supply være en både kreativ og omkostningseffektiv model, der bringer dig hurtigt i mål. Vi har bred erfaring på området, og vores hjælpsomme personale står altid klar med råd og vejledning. Kontakt os gerne i dag, hvis du har brug for input og sparring omkring dit salgsbods projekt.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This