www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Industri 5 Specialbygget 40-fods High Cube container med ekstra højde

Specialbygget 40-fods High Cube container med ekstra højde: Skræddersyet til industrielt behov.

Inden for industrien er der ofte behov for skræddersyede løsninger, der kan håndtere de unikke udfordringer, som branchen præsenterer. DC-Supply A/S – Danish Container Supply har netop leveret en specialbygget 40 fods High Cube container med ekstra højde til en industri kunde. 

Specialcontaineren er designet og bygget til at imødekomme kundens specifikke behov og krav, og er således både isoleret og kommer med varmeanlæg og elektrisk port i gavlen. Hos DC-Supply A/S kan vi på eget værksted skræddersy enhver containerløsning – også når det gælder størrelse. Denne containerløsning er bygget med ekstra højde, men containere kan ligeledes øges i bredden – se f.eks. denne løsning, vi har produceret til et lakseslagteri på Færøerne, som både er ekstra høj og ekstra bred.

Mere plads med ekstra højde

En 40 fods High Cube container er som udgangspunkt 2896 mm høj. I forbindelse med denne specialcontainer løsning har vi på eget værksted øget højden på containeren til hele 3792 mm – næsten en hel meter højere end standardhøjden. Denne ekstra højde giver kunden mulighed for både opbevaring og/eller drift af stort og højt udstyr. En elektrisk port i gavlen tilføjer ekstra bekvemmelighed og adgang til containeren med en døråbning på ca. 3200 mm i højden, hvilket er ideelt for større industrielt udstyr eller maskineri.

Du kan finde flere informationer omkring container mål og vægt her.

Klimatilpasset isolering sikrer stabil temperatur

Containeren er efter kundens præferencer malet i en klassisk antracitgrå farve (RAL 7016) og er tillige udstyret med 70 mm Rockwool isolering, også under gulvet. Isoleringen gør i samspil med varmeanlæg det muligt for containeren at opretholde en stabil minimumstemperatur på 30°C i det danske klima. I dette tilfælde har det for kundens vedkommende været afgørende i forhold til anvendelsen af containeren.

Hos DC-Supply A/S har vi en dokumenteret track record med at levere specialbyggede containere, der kan fungere i ekstreme temperaturer fra -51°C til +60°C. Disse containere har fundet anvendelse i en række forskellige regioner, herunder Arktis, Grønland, Færøerne og Afrika.

Vil du vide mere om de mange muligheder for specialtilpasning af containere – både i forhold til højde, bredde, isolering og indretning – så kontakt vores erfarne salgsteam. Vi er klar til at investere både ekspertise og know-how i netop dit projekt!

Specialbygget 40-fods High Cube container med ekstra højde: Skræddersyet til industrielt behov
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre industri containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.