www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 Transportabel souvenirbutik

Transportabel souvenirbutik i container.

Town Shop er en virksomhed, der sælger danske souvenirs i alle afskygninger. Og naturligvis skal en souvenirbutik være dér, hvor turisterne er.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Sikker og fleksibel løsning med specialcontainer til souvenirbutik

Et attraktivt sted med mange turister finder man på Langelinie-kajen i København. Gæster ombord på de mange luksuslinere vil alle gerne have et stykke af Danmark med hjem, og de er der kun lige ganske kort.

Så hvad er egentlig mere naturligt end at bede DC-Supply A/S – Danish Container Supply om at levere en specialbygget container, som ikke bare er en container, men en “H. C. Andersen butik” for derefter at placere den på Langelinie-kajen i København? På den måde kan alle gæster om bord på de mange luksuslinere nærmest vælte ind i den, så snart de går i land.

Se også vores specialcontainer løsninger til krydstogtterminal velkomstområder.

Container løsningen gjorde samtidig Town Shop souvenirbutik fleksibel, idet butikken nemt og hurtigt kunne flyttes efter behov. Dertil kom sikkerheden – butikken var tyverisikret og kunne derfor trygt efterlades uden fare for indbrud i nattens mulm og mørke.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre containerbutikker fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

12 + 9 =

Felter markeret med * er obligatoriske.