www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Smart 10 fods container bar til leje

Smart container bar til leje.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder leje af en 10 fods container bar. Den smarte lille specialbyggede container kan både bruges til servering og udskænkning af lækre drinks og som opsigtsvækkende pop-up butik.

Vil du gøre din næste firmafest eller messestand ekstra attraktiv – så lej vores 10 fods container bar! Ring til vores salgsteam, og hør hvornår container baren er ledig til udlejning – du kan fange dem på telefon +45 70 23 13 80.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Smart 10 fods container bar til leje hos DC-Supply A/S
Smart 10 fods container bar til leje
Smart 10 fods container bar til leje hos DC-Supply A/S
Smart 10 fods container bar til leje hos DC-Supply A/S
Smart 10 fods container bar til leje hos DC-Supply A/S
Smart 10 fods container bar til leje hos DC-Supply A/S
Smart 10 fods container bar til leje hos DC-Supply A/S

10 fods container bar med LED lys i farver

Den smarte lille 10 fods container bar kommer med en stor klapluge med RGB LED lys. Indvendig er container dørene ligeledes udstyret med lamper, der f.eks. kan bruges til belysning af drinkskort, reklamer, plakater eller lignende.

Loftet i containeren er nedsænket og beklædt med troldtekt, og er tillige forsynet med indbygget LED lys. Sammen med RGB LED bånd – også i loftet – kan du skabe en super hyggelig stemning i den lille bar container med lys i forskellige farver på både klaplugen og i loftet.

Den lille bar container kommer med to flytbare diske, så du selv kan indrette opstillingen i din bar eller pop-up butik. Til belysning over disken er der i containeren monteret en skinne med 3 lamper, der nemt afmonteres, hvis de ikke skal anvendes.

Indvendig er container barens ene væg samt dørene beklædt med hvide paneler, mens bagvæggen er beklædt med vinyl i træ sildebens look. Det giver både et varmt og imødekommende udseende – samtidig med, at rengøring af hele containeren er rigtig nem.

Udlejning af 10 fods container bar

En 10 fods container fylder ikke meget – den er knap 3 meter lang, 2,5 meter bred og lidt over 2,5 meter høj og tilbyder et gulvareal på 6,5 m2. Containeren er derfor anvendelig rigtig mange steder, også selvom I ikke har meget plads.

Har du et arrangement eller en event, hvor du tænker den smarte lille 10 fods container bar vil passe perfekt ind, så kontakt vores salgsteam på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk for at aftale nærmere omkring en leje aftale. Vi sørger også for både levering og afhentning af containeren, ligesom vi også gerne hjælper med opstilling osv.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre bar containere fra DC-Supply A/S:

Lej en barcontainer

Lej en barcontainer

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.