Vælg en side
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Lej en barcontainer

Udlejning af bar container

I egen produktion har DC-Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende. I barcontaineren er der kælet for detaljerne i inventaret og skruet op for hyggen – velkommen indenfor!

Udlejning af barcontainer
Udlejning af barcontainer
Udlejning af barcontainer

Barcontaineren er udstyret med vask, fadølsanlæg, køleskab, fladskærm, belysning og udvendig markise – desuden er der 8 siddepladser i form af barstole. Med vores nye barcontainer er rammerne for dit næste arrangement i top!

Ønsker du at leje barcontaineren til et arrangement er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere – er barcontaineren hjemme, kan du ligeledes til hver en tid aftale et besøg hos os, og tage containeren i nærmere øjesyn.

Hos DC-Supply har vi stor erfaring med design og udvikling af specielle container løsninger, hvor innovation og håndværksmæssig kvalitet går hånd i hånd.

Overvejer du at få produceret en special løsning, der kan imødekomme netop din virksomheds specifikke krav og ønsker, står vi naturligvis til klar til at råde og vejlede dig ud fra vores ekspertise og faglighed.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This