www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Bar containere 5 Lej en barcontainer

Udlejning af barcontainer.

I egen produktion har DC-Supply A/S – Danish Container Supply produceret en ny barcontainer, du har mulighed for at leje til specielle lejligheder som f.eks. jubilæum, reception, messe, kundearrangement og lignende.

I barcontaineren er der kælet for detaljerne i inventaret og skruet op for hyggen – velkommen indenfor!

Udlejning af barcontainer
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Udlejning af barcontainer

Lej en fuldt udstyret specialbygget barcontainer

Barcontaineren er udstyret med vask, fadølsanlæg, køleskab, fladskærm, belysning og udvendig markise – desuden er der 8 siddepladser i form af barstole. Med vores nye barcontainer er rammerne for dit næste arrangement i top!

Ønsker du at leje barcontaineren til et arrangement er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere – er barcontaineren hjemme, kan du ligeledes til hver en tid aftale et besøg hos os, og tage containeren i nærmere øjesyn.

Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring med design og udvikling af specielle container løsninger, hvor innovation og håndværksmæssig kvalitet går hånd i hånd.

Overvejer du at få produceret en special container løsning, der kan imødekomme netop din virksomheds specifikke krav og ønsker, står vi naturligvis til klar til at råde og vejlede dig ud fra vores ekspertise og faglighed. Vi leverer alle vores container løsninger over hele verden – også i Grønland.

Andre bar containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

13 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.