www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Produktion 5 Værkstedscontainer til byggeplads

Værkstedscontainer til byggeplads.

For at kunden kan udføre et professionelt arbejde på byggepladsen behøves et komplet indrettet værksted lige ved hånden.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbyggede værkstedscontainere til alle indretningsbehov

Kunden kan have mange ønsker og særlige tekniske behov, der netop er afgørende for at løse opgaver såsom vindmøllemontage, elementmontage, service- og reparationsopgaver overalt i verden. I samarbejde med kunden tegner vi og indretter containeren, baseret på en standard ISO container,  til netop deres opgaver og ønsker.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede 10 fods og 20 fods containere, der kan indrettes med samtlige specialværktøjer, kraner og hjælpemidler for at løse opgaven eksternt.

Vores tekniske afdeling tegner løsningsforslag til netop dit grej, og vores smede og montage afdeling gør tegningerne til virkelighed.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre værkstedscontainere fra DC-Supply A/S:

Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply arbejder savværket altid i tørvejr – containeren har fuld sideåbning, så maskinel nemt installeres og materialer bearbejdes.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 3 =

Felter markeret med * er obligatoriske.