Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 10 fods infopoint container til Aalborg Kommune

10 fods infopoint container til Aalborg Kommune

Mobil containerløsning med fladskærm og internetforbindelse.

Infopoint container Aalborg Kommune

Til Aalborg Kommune har DC-Supply A/S leveret en 10 fods container, der opstilles som infopoint ved byggerier og events i kommunen. Den mobile container løsning giver Aalborg Kommune mulighed for på forskellige måder at kommunikere med – og informere til – borgere.

Udover at være monteret med trappe og udsigtsplatform på toppen, er containeren udstyret med to fladskærme, hvoraf den ene er synlig udefra via et vindue i containeren. Fladskærmene er koblet på internettet, og Aalborg Kommune har således mulighed for at opdatere indholdet på infoskærmene via fjernadgang. Containeren er endvidere stor nok til at rumme informations plancher samt evt. borde og stole.

En infopoint container fra DC-Supply A/S er anvendelig for mange typer organisationer og virksomheder – eksempelvis for entreprenører og ejendomsmæglere i forbindelse med salg ved nybyggeri. Arrangementer kan afholdes med bemanding af en åben container, mens man fortsat kan informere forbipasserende via fladskærmen i vinduet uden for åbningstid.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This