www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 10 fods infopoint container til Aalborg Kommune

10 fods infopoint container til Aalborg Kommune.

Mobil containerløsning med fladskærm og internetforbindelse.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Infopoint container Aalborg Kommune

Smart infopoint i mobil container

Til Aalborg Kommune har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en 10 fods container, der opstilles som infopoint ved byggerier og events i kommunen. Den mobile container løsning giver Aalborg Kommune mulighed for på forskellige måder at kommunikere med – og informere til – borgere.

Udover at være monteret med trappe og udsigtsplatform på toppen, er infopoint containeren udstyret med to fladskærme, hvoraf den ene er synlig udefra via et vindue i containeren. Fladskærmene er koblet på internettet, og Aalborg Kommune har således mulighed for at opdatere indholdet på infoskærmene via fjernadgang. Containeren er endvidere stor nok til at rumme informations plancher samt evt. borde og stole.

En specialbygget infopoint container fra DC-Supply A/S er anvendelig for mange typer organisationer og virksomheder – eksempelvis for entreprenører og ejendomsmæglere i forbindelse med salg ved nybyggeri. Arrangementer kan afholdes med bemanding af en åben container, mens man fortsat kan informere forbipasserende via fladskærmen i vinduet uden for åbningstid.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.