Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 Bytteboxen – mobil containerløsning til storskrald i storbyen

Bytteboxen – mobil containerløsning til storskrald i storbyen

Ny, mobil containerbaseret løsning fra DC-Supply A/S skal medvirke til at løse to udfordringer i Aarhus midtby: Storskrald afleveres på en station i stedet for at blive smidt på gaden og AffaldVarme Aarhus sparer en masse afhentninger af storskrald rundt omkring i kommunen.

Bytteboxen - mobil containerløsning til storskrald i storbyen
Bytteboxen - mobil containerløsning til storskrald i storbyen
Bytteboxen - mobil containerløsning til storskrald i storbyen
Bytteboxen - mobil containerløsning til storskrald i storbyen

Specialbygget containerløsning til mobil storskraldsstation

Den specialbyggede mobile container løsning fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply består af to enheder: En åben affaldscontainer, der kan tømmes med den grab, som sidder på lastbilerne. Heri kan borgerne sætte større møbler samt decideret ødelagte ting, som bare skal bortskaffes.

Hertil kommer selve “Bytteboxen” – den lille “butik”,  hvor mindre emner, man mener andre kan få glæde af, kan sættes på hylder og i rum. I den mindre container er de oprindelige døre fjernet, og der er indvendigt opbygget skillerum og monteret hylder. På taget er der lagt sedum planter, og containeren er desuden udstyret med fastmonterede, laserskårne skilte. For at beskytte indholdet lidt mod regn og rusk, er løsningen forsynet med et mindre udhæng.

Forsøg med containere tester ny storskraldsordning

I Aarhus midtby har mange borgere ikke egen bil og anhænger, og selvom man har mulighed for at bestille gratis afhentning af storskrald ved sin bopæl, kender mange ikke til den ordning. Det resulterer i bunker med storskrald, der roder i bybilledet, og hos AffaldVarme Aarhus har man derfor ønsket at se på, om en fast storskraldsstation vil kunne afhjælpe det problem. Samtidig giver forsøget med “Bytteboxen” også mulighed for at se på, hvor stor lysten er til at bytte småinventar med andre, fremfor at lade det ende som affald.

I forsøgsperioden vil man tillige se på, hvor meget storskrald, der står på gaden i området, hvor “Bytteboxen” er opstillet, og om antallet af afhentningsbestillinger bliver påvirket.

Fleksible løsninger med mobile containere

For AffaldVarme Aarhus har det givet god mening at anvende en mobil container løsning til forsøgsprojektet. Den skræddersyede løsning sikrer en omkostningseffektiv model, der er nem at flytte rundt i en forsøgsperiode, således det er nemmere at afdække hvor i bymidten en opstilling af en evt. mere permanent storskraldsstation er mest hensigtsmæssig.

Fleksibiliteten med en mobil container er høj og giver mulighed for at afprøve et koncept, inden man beslutter sig for, om en given løsning er fremtidssikker og bør sættes i drift. Hos DC-Supply A/S møder du et hold af erfarne eksperter inden for design og produktion af mobile containerløsninger til stort set alle formål – så kontakt os gerne for en snak omkring mulighederne i forhold til netop din specifikke udfordring.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager
jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Share This