DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Event 5 20 fods udstillings container med sidedøre

20 fods udstillings container med sidedøre

Skanderborg Kommune havde et ønske om at synliggøre sig selv i kommunen, og ønskede i den forbindelse et udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne.
Skanderborg Kommune havde et ønske om at synliggøre sig selv i kommunen, og ønskede i den forbindelse et udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne. Samtidig skulle løsningen være fleksibel, flytbar og kunne anvendes til lokale events. I den sammenhæng blev containeren, der er døbt ”Fællesskabsvognen” blandt andet brugt i forbindelse med Smukfest, hvor gæsterne kunne slappe af i loungemøbler foran containeren.

DC-Supply leverede en specialbygget container, der blev konstrueret i tæt samarbejde med kunden. Indretning og opbygning blev lavet så fleksibelt som muligt således containeren kan anvendes bredt og i forskellige sammenhænge.

Løsningen er opbygget i en 20 fods sidedørs container der er blevet isoleret, fået monteret el samt et glas/dørparti. Containeren har bibeholdt sine originale sidedøre således den kan lukkes når den ikke er i drift.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74