Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 20 fods udstillings container med sidedøre

20 fods udstillings container med sidedøre

Skanderborg Kommune havde et ønske om at synliggøre sig selv i kommunen, og ønskede i den forbindelse et udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne.
Skanderborg Kommune havde et ønske om at synliggøre sig selv i kommunen, og ønskede i den forbindelse et udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne. Samtidig skulle løsningen være fleksibel, flytbar og kunne anvendes til lokale events. I den sammenhæng blev containeren, der er døbt ”Fællesskabsvognen” blandt andet brugt i forbindelse med Smukfest, hvor gæsterne kunne slappe af i loungemøbler foran containeren.

DC-Supply leverede en specialbygget container, der blev konstrueret i tæt samarbejde med kunden. Indretning og opbygning blev lavet så fleksibelt som muligt således containeren kan anvendes bredt og i forskellige sammenhænge.

Løsningen er opbygget i en 20 fods sidedørs container der er blevet isoleret, fået monteret el samt et glas/dørparti. Containeren har bibeholdt sine originale sidedøre således den kan lukkes når den ikke er i drift.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person
Christian Tvorup Træholt

Christian Tvorup Træholt

Key Account Manager
ct@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Share This