www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 20 fods udstillingscontainer med sidedøre

20 fods udstillingscontainer med sidedøre.

Skanderborg Kommune havde et ønske om at synliggøre sig selv i kommunen, og ønskede i den forbindelse et udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fleksibel og flytbar udstillingscontainer til events

Skanderborg Kommune havde et ønske om at synliggøre sig selv i kommunen, og ønskede i den forbindelse et udstillingslokale hvor bl.a. politikere kan gå i dialog med borgerne. Samtidig skulle løsningen være fleksibel, flytbar og kunne anvendes til lokale events. I den sammenhæng blev containeren, der er døbt ”Fællesskabsvognen” blandt andet brugt i forbindelse med Smukfest, hvor gæsterne kunne slappe af i loungemøbler foran containeren.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede en specialbygget container, der blev konstrueret i tæt samarbejde med kunden. Indretning og opbygning blev lavet så fleksibelt som muligt, således containeren kan anvendes bredt og i forskellige sammenhænge.

Løsningen er opbygget i en 20 fods sidedørs container der er blevet isoleret, fået monteret el samt et glas/dørparti. Containeren har bibeholdt sine originale sidedøre, således den kan lukkes, når den ikke er i drift.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.