www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Industri 5 40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar.

Special container løsning baseret på 40 fods ISO container – støjdæmpet og udstyret med opsamlingskar til forsvarlig håndtering af forurenende væsker.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar
40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar
40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

Støjdæmpet miljøcontainer

Special container løsningen er baseret på en 40 fods ISO container, der er tilpasset med flanger samt udskæringer til køleanlæg. Udover standard container døre i den ene gavl, er der indsat to vinduer samt dørparti med automatisk dørlukker og låsecylinder.

Containeren er udstyret med et opsamlingskar i form af en spildbakke i stål, således vandforurenende eller brandbare væsker kan håndteres effektivt, sikkert og miljørigtigt.

Når man arbejder med olier og kemikalier, skal de håndteres forsvarligt for at undgå skader på både miljø og de personer, er i kontakt med væskerne. Et opsamlingskar er med til at sikre, at potentielt forurenende væsker opsamles og opbevares forsvarligt. En spildbakke i stål, som denne special container løsning er udstyret med, er det sikre valg, når det drejer sig om opsamling af antændelige og vandforurenende stoffer.

Støjdæmpningen af containeren er udført således maskineri, der er opstillet og driftet inde i containeren generer omgivelserne mindst muligt.

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply har vi stor erfaring med design og produktion af special container løsninger til sikker og miljørigtig håndtering af spild væsker, gas og kemikalier – såvel som minimering af støjforurening. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med etablering af faciliteter til opsamling af olie og kemikalier, eller mangler du sparring på, hvordan støjdæmpning kan udføres i en containerbaseret special løsning, står vores erfarne personale klar til hjælpe dig. Kontakt os gerne allerede i dag!

Andre støjdæmpede containere fra DC-Supply A/S:

Lyddæmpende container

Lyddæmpende container

Kunden havde behov for en forberedt løsning hvori der skal installeres 2 stk store gaskedler for produktionshal.

Støjdæmpet container

Støjdæmpet container

Danvest Energys innovative vind- og dieselløsning er en strømudligning fra en dieselgenerator.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.