Vælg en side
Du er her: Forside 5 Industri 5 40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

Special container løsning baseret på 40 fods ISO container – støjdæmpet og udstyret med opsamlingskar til forsvarlig håndtering af forurenende væsker.

40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar
40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar
40 fods støjdæmpet container med opsamlingskar

Special container løsningen er baseret på en 40 fods ISO container, der er tilpasset med flanger samt udskæringer til køleanlæg. Udover standard container døre i den ene gavl, er der indsat to vinduer samt dørparti med automatisk dørlukker og låsecylinder.

Containeren er udstyret med et opsamlingskar i form af en spildbakke i stål, således vandforurenende eller brandbare væsker kan håndteres effektivt, sikkert og miljørigtigt.

Når man arbejder med olier og kemikalier, skal de håndteres forsvarligt for at undgå skader på både miljø og de personer, er i kontakt med væskerne. Et opsamlingskar er med til at sikre, at potentielt forurenende væsker opsamles og opbevares forsvarligt. En spildbakke i stål, som denne special container løsning er udstyret med, er det sikre valg, når det drejer sig om opsamling af antændelige og vandforurenende stoffer.

Støjdæmpningen af containeren er udført således maskineri, der er opstillet og driftet inde i containeren generer omgivelserne mindst muligt.

Hos DC-Supply har vi stor erfaring med design og produktion af special container løsninger til sikker og miljørigtig håndtering af spild væsker, gas og kemikalier – såvel som minimering af støjforurening. Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med etablering af faciliteter til opsamling af olie og kemikalier, eller mangler du sparring på, hvordan støjdæmpning kan udføres i en containerbaseret special løsning, står vores erfarne personale klar til hjælpe dig. Kontakt os gerne allerede i dag!

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This