www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Industri 5 Specialbygget støjdæmpet container

Specialbygget støjdæmpet container.

Til en industrivirksomhed har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en specialbygget støjdæmpet container – baseret på en standard 20 fods ISO container. Den støjdæmpede container er bygget ud fra kundens egne tegninger, og der er endvidere tale om en mobil løsning, som nemt kan flyttes rundt efter behov.

Støjdæmpet container – specialtilpasset løsning til industrikunde

Denne specialtilpassede løsning er bygget ud fra kundens egne tegninger. Her har vi således bygget en støjdæmpet container med udgangspunkt i en standard 20 fods ISO container, hvor containeren er isoleret og indvendigt beklædt med hul perforeret metalplade. Udover container dørene i gavlen er den støjdæmpede container forsynet med indgangsdør i siden, og der er installeret el pakke inkl. LED armaturer i loftet.

Specialbygget støjdæmpet container
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Specialbygget støjdæmpet container

Flyt din container efter behov

En støjdæmpet container kan til hver en tid udføres som en mobil løsning, hvor der som her er lagt vægt på, at containeren er nem at flytte rundt efter kundens behov – også når containeren skal anvendes i f.eks. Grønland. For mange af vores kunder inden for industri og produktion er der brug for, at man kan transportere faciliteterne mellem forskellige geografiske lokationer, da arbejdet udføres on-site. Hos DC-Supply A/S har vi således bred erfaring og en høj grad af ekspertise, når det gælder mobile containerløsninger, og vi hjælper gerne med råd og vejledning på området.

Special containere til industri og produktion

Hos DC-Supply A/S tilbyder vi alle former for special byggede container løsninger til industrien. Vi producerer alle containerløsninger på vores eget værksted, og har leveret mange forskellige typer og indretninger til industriel anvendelse – både til permanent opstilling og i form af mobile løsninger. Kontakt gerne vores salgsteam for en dialog omkring mulighederne med netop dit specifikke projekt.

Andre containere til produktion fra DC-Supply A/S:

Vådrumscontainer

Vådrumscontainer

DC-Supply A/S specialbygger 20 fods vådrumscontainere til alle typer opgaver.

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

2 + 14 =

Felter markeret med * er obligatoriske.