Vælg en side
Du er her: Forside 5 Industri 5 Specialbygget støjdæmpet container

Specialbygget støjdæmpet container

Til en industrivirksomhed har DC-Supply leveret en specialbygget støjdæmpet container – baseret på en standard 20 fods ISO container. Den støjdæmpede container er bygget ud fra kundens egne tegninger, og der er endvidere tale om en mobil løsning, som nemt kan flyttes rundt efter behov.

Specialbygget støjdæmpet container
Specialbygget støjdæmpet container
Specialbygget støjdæmpet container

Støjdæmpet container – specialtilpasset løsning til industrikunde

Denne specialtilpassede løsning er bygget ud fra kundens egne tegninger. Her har vi således bygget en støjdæmpet container med udgangspunkt i en standard 20 fods ISO container, hvor containeren er isoleret og indvendigt beklædt med hul perforeret metalplade. Udover container dørene i gavlen er den støjdæmpede container forsynet med indgangsdør i siden, og der er installeret el pakke inkl. LED armaturer i loftet.

Flyt din container efter behov

En støjdæmpet container kan til hver en tid udføres som en mobil løsning, hvor der som her er lagt vægt på, at containeren er nem at flytte rundt efter kundens behov. For mange af vores kunder inden for industri og produktion er der brug for, at man kan transportere faciliteterne mellem forskellige geografiske lokationer, da arbejdet udføres on-site. Hos DC-Supply har vi således bred erfaring og en høj grad af ekspertise, når det gælder mobile containerløsninger, og vi hjælper gerne med råd og vejledning på området.

Special containere til industri og produktion

Hos DC-Supply tilbyder vi alle former for special byggede container løsninger til industrien. Vi producerer alle containerløsninger på vores eget værksted, og har leveret mange forskellige typer og indretninger til industriel anvendelse – både til permanent opstilling og i form af mobile løsninger. Kontakt gerne vores salgsteam for en dialog omkring mulighederne med netop dit specifikke projekt.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This