www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Brandsikkerhed i containerløsninger: Få kompetent rådgivning hos DC-Supply A/S

Brandsikkerhed i containerløsninger: Få kompetent rådgivning hos DC-Supply A/S.

Få faglig og kompetent rådgivning omkring brandsikkerhed og brandteknik i containerløsninger hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply! Gennem et halvt år har vi haft en medarbejder på uddannelse i brandsikkerhed ved DBI brand og sikring, og Projektleder og Bygningskonstruktør Nicolai Gundahl Sørensen har nu bestået CFPA brandteknisk diplomuddannelse.

Det har især klædt ham på i forhold til de funktionsbaserede brandkrav i BR18, ligesom han har tilegnet sig kompetencer indenfor:

 

  • Risikovurdering
  • Bygningsreglementets brandkrav
  • Beredskabslovens brandkrav
  • Regler for oplag af eksplosionsfarlige materialer
  • Brandstrategi
  • Aktiv brandsikring
  • Passiv brandsikring.

Skal en containerløsning leve op til specifikke krav for brandsikkerhed, er du således hos DC-Supply A/S sikker på at få kompetent rådgivning indenfor brandsikkerhed og brandteknik. Det gælder både i forhold til at rådgive dig som kunde, men også i forhold til at diskutere brandsikkerhed med myndigheder og andre faggrupper, der evt. er involveret i projektet.

CFPA-E diplom Nicolai Gundahl Sørensen, DC-Supply A/S
Nicolai Gundahl Sørensen rådgiver om brandsikkerhed i containere hos DC-Supply A/S

Fakta om CFPA Brandteknisk diplomuddannelse:
Diplomuddannelsen tager omkring et halvt år ved DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, og omfatter både teori og praktiske øvelser. Den afsluttes med en skriftlig og en mundtlig eksamen. For at modtage et CFPA-diplom er det en forudsætning, at man både har bestået eksamen med et tilfredsstillende resultat og har deltaget i samtlige af uddannelsens moduler. Uddannelsen danner desuden dokumentationsgrundlag for personcertificering til brandrådgiver i brandklasse 2.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Brandsikker rådgivning med de rette kompetencer hos DC_Supply A/S

Brandsikker rådgivning med de rette kompetencer

Hos DC-Supply A/S har vi gennem mange år designet og bygget specialcontainere på et teknisk og håndværksmæssigt højt niveau. I vores interne tekniske afdeling møder du et stærkt hold af ingeniører, bygningskonstruktører, maskinmestre og tekniske tegnere, der arbejder tæt sammen med både produktions– og salgsafdeling for at imødekomme vores kunders individuelle ønsker og behov.

Er du klar til et containerbaseret projekt, men mangler kompetent og kvalificeret rådgivning omkring f.eks. brandsikkerhed og brandteknik – eller vil du vide mere om de utallige muligheder med specialbyggede containere – så kontakt os gerne. Du kan også læse mere om, hvordan du køber en specialcontainer hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Andre nyheder fra DC-Supply A/S:

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget 20 fods High Cube miljøcontainer med sidedørs åbning – en løsning, der er forsynet med en række unikke funktioner, som sikrer effektiv håndtering af potientelt miljøfarlige spild og lækager.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

1 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.