Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som blandt andet skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger. Hos Wexøe har de døbt showroom containeren for deres “EXPOtainer”, og her kan besøgende få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe
40 fods showroom container til Wexøe

Specialbygget 40 fods container showroom i “New Nordic style”

Den specialbyggede 40 fods showroom container er indrettet i det, der kaldes “New Nordic style” – en minimalistisk og naturlig nordisk stil. Selve indretningen og møbleringen har Wexøe selv stået for, men materialer som beton, træ og glas fuldender stilen.

Showroom containeren er isoleret med 70mm Rockwool, og de indvendige vægge er beklædt med paneler med betonlook. Gulvet er opbygget med 18 mm krydsfiner hvorpå der er limet stave af 2mm LVT luksus vinyl med trælook. For at sikre en god akustik i showroom containeren er loftet beklædt med troldtekt. Vinduer og døre er hvide indvendigt for at medvirke til at lysne rummene, mens de udvendigt er beklædt med antracitgrå vinyl. Bag containere dørene er der lavet et lille område til montering af el tavler og -styring.

Mobil showroom container spækket med teknik

I showroom containeren har DC-Supply installeret to elektriske ventilatorer samt en varmepumpe – det giver et godt og behageligt indeklima i den isolerede container. Udvendigt er showroomet forsynet med en elektrisk markise hen over indgangspartiet, også installeret af DC-Supply. Vi har også trukket alle kabler, inklusive KNX kabler, for at klargøre showroomet til kundens egen installation af hardware.

Showroom containeren er indrettet med soveværelse, stue/spisestue og køkken, hvor Wexøe selv har sørget for køkken installation og møblering. For at kunne fremvise deres løsninger og produkter, har Wexøe tillige forsynet containeren med de nyeste løsninger til elinstallation, såvel som inspiration og teknik til Smart Homes. I hvert rum er der tænkt grundigt over installationerne, så Wexøe får vist et rigtig bredt udvalg af deres produkter og løsningsmodeller i showroom containeren. Hos Wexøe planlægger man således at det nye showroom både skal afsted til udstillinger, messer og rundt til virksomhedens samarbejdspartnere.

Se mere om showroom containeren på Wexøes hjemmeside her: https://www.wexoe.dk/installation/loesning/wexoe-expotainer/

Hos DC-Supply A/S – Danish Container Supply møder du høj ekspertise og bred erfaring inden for specialbyggeri af containere – også til showrooms, messer, udstillinger, events m.m. Overvejer du, hvordan et showroom eller en messestand kan bygges helt specifikt efter jeres behov og ønsker, så kontakt vores salgsafdeling og få en snak om de mange muligheder med en mobil containerløsning. Vi er klar til også at bygge dit nye showroom!

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager
dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Share This