DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 7-Eleven Container butik

Container butik

7-Eleven havde brug for en sikker, forsvarlig løsning på en midlertidig butik, der kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Den midlertidige butik skulle fungere, imens metrobyggeriet skulle stå på. Beliggenheden midt i et centralt knudepunkt betød, at 7-Eleven var en velbesøgt butik, når det gjaldt antallet af kunder. Beliggenheden skabte også udfordringer i forhold til at få fundet en løsning, der både kunne tilfredsstille kravene til størrelse, tilgængelighed og sikkerhed.

DC-Supply leverede en specialindrettet container med målene 3 x 9 meter til midlertidig opstilling under metrobyggeriet. Butikkens facade kunne rulles ned og sikre butikken uden for åbningstiden.

Containeren fungerede som en komplet butik med mulighed for salg af fastfood, billetter mm. Desuden var den udstyret med kontor-, lager- samt toiletfaciliteter. Eftersom der var tale om en midlertidig løsning var containerbutikken ideel, fordi det var en enkel løsning forbundet med relativt lave omkostninger.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74