www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 7-Eleven container butik

7-Eleven container butik.

7-Eleven havde brug for en sikker, forsvarlig løsning til en midlertidig butik, der kunne stå ude om natten ved Nørreport Station i København, og samtidig være frit tilgængelig for kunder i dag- og aftentimerne.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget containerbutik til centralt knudepunkt

Den midlertidige butik skulle fungere, imens metrobyggeriet skulle stå på. Beliggenheden midt i et centralt knudepunkt betød, at 7-Eleven var en velbesøgt butik, når det gjaldt antallet af kunder. Beliggenheden skabte også udfordringer i forhold til at få fundet en løsning, der både kunne tilfredsstille kravene til størrelse, tilgængelighed og sikkerhed.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverede en specialbygget container med målene 3 x 9 meter til midlertidig opstilling under metrobyggeriet. Butikkens facade kunne rulles ned og sikre butikken uden for åbningstiden.

Løsningen fungerede som en komplet containerbutik med mulighed for salg af fastfood, billetter mm. Desuden var den udstyret med kontor-, lager- samt toiletfaciliteter. Eftersom der var tale om en midlertidig løsning var containerbutikken ideel, fordi det var en enkel løsning forbundet med relativt lave omkostninger.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre containerbutikker fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

Salgsbod med luger

Salgsbod med luger

DC-Supply A/S designer, bygger og sælger special container løsninger til alle typer af salg og pop-up butikker. Her har vi til en kunde leveret en løsning, der skal anvendes i forbindelse med udlejning af skøjter.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

14 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.