Vælg en side
Du er her: Forside 5 Industri 5 Container til højtryksrenser

Container til højtryksrenser

DC-Supply producerer og sælger en 10 fods container til højtryksrenser, så du kan sikre frostfri opbevaring af din højtryksrenser og derved undgå at vandet i renseren fryser. Højtryksrenser containeren er isoleret og forsynet med opsamlingsbakke, der er nem at tømme.
Container til højtryksrenser
Container til højtryksrenser
Container til højtryksrenser
Container til højtryksrenser
Container til højtryksrense
Container til højtryksrenser

Sikker opbevaring af højtryksrensere i containere

For mange vognmænd og på mange byggepladser er vinteren en udfordring i forhold til højtryksrenseren. Når frosten sætter ind, risikerer man, at vandet i renseren fryser og dermed i værste fald ødelægger maskinen. Hos DC-Supply har vi udviklet en container model til frostfri opbevaring af højtryksrensere. Containeren til højtryksrensere er isoleret og forsynet med en opsamlingsbakke, der gør det nemt at tømme spildt væske. Der medfølger el pakke og udsugning/ventilation, således du får den optimale opbevaring af din højtryksrenser.

Med en størrelse på kun 10 fod er det ikke svært at finde plads til containeren til opbevaring af din højtryksrenser. Containeren er tillige forsynet med gaffellommer, hvilket gør det nemt at flytte containeren rundt på pladsen.

Vil du sikre opbevaringen af højtryksrenseren i containeren yderligere, anbefaler vi du tilkøber en container lås, der er godkendt i højeste forsikringsklasse (grade 5). Hos DC-Supply tilbyder vi et bredt udvalg af container låse, og vi hjælper gerne med at finde den rette til netop din situation.

Ønsker du yderligere information om vores container til højtryksrenser, er vores erfarne personale klar til at råde og vejlede dig omkring den rette løsning. Kontakt os gerne på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk – vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This