www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containere med beklædning 5 Fodklinik

Fodklinik i container.

Mobil containerløsning tilpasset eksisterende byggeri.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Fodklinik

Specialcontainer bygget til fodklinik

En statsautoriseret fodterapeut ønskede at etablere egen fodklinik i forbindelse med sin privatadresse, og kontaktede DC-Supply A/S – Danish Container Supply for hjælp til behovs afklaring og etablering af faciliteter.

Fodterapeuten bor tæt på skov og natur, og det var vigtigt, at der blev tale om en mobil løsning, der passer til omgivelser og eksisterenede bebyggelse på matriklen.

Sammen med kunden udviklede DC-Supply A/S en specialcontainer løsning baseret på en 3 x 9 meter container, godkendt efter BR15 krav.

Container løsningen er udvendigt beklædt med lærk udført som klink, ligesom kundens privatbolig, der ligger i umiddelbar forlængelse af erhvervslokalet. Vinduer og døre er i hvid PVC, mens taget er i hvidmalet standard stål.

Indvendigt er containeren udstyret med toilet og håndvask, mens opvarmning klares ved vandbårent gulvvarme fra fjernvarme. Afløb er tilsluttet eksisterende kloak på grunden.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre opholdscontainere fra DC-Supply A/S:

40 fods opholds/kontorcontainer

40 fods opholds/kontorcontainer

Køb eller lej isoleret 40 fods opholds/kontorcontainer hos DC-Supply A/S. Kan anvendes til kontor, kantine, mødelokaler etc. eller omdannes til beboelse.

Venterum med fokus på bæredygtighed

Venterum med fokus på bæredygtighed

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på bæredygtighed, genanvendelse af materialer og grøn energi.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.