www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containere med beklædning 5 Chauffør modul – venterum til chauffører i container moduler

Chauffør modul – venterum i container moduler.

Chauffør modul - venterum til chauffører i container moduler

For kunde har DC-Supply A/S – Danish Container Supply specialbygget en række venterum til chauffører i container moduler. Chauffør modulerne har toilet samt opholdsrum med tekøkken, og tilbyder chaufførerne komfortable rammer omkring kortere såvel som længere pauser.

Plantegning:

Robuste venterum til chauffører i container moduler

De små chauffør moduler i specialbyggede containere er robuste, isolerede enheder, der kun kræver minimalt udvendigt vedligehold. Modulerne er isoleret med sandwich paneler bestående af 100 mm Rockwool i “sandwich” med 0,6 mm galvaniseret stål, ligesom containerne har udvendig beklædning med vejrbestandig Hardiplank. Opvarmningen klares af to stk. elradiatorer, således at chaufførernes pauser kan foregå i behagelig temperatur.

Venterummet indeholder tekøkken, som er udstyret med en stålvask og et køleskab, mens overskabe holder styr på service, kaffe m.v. Køkkenvasken har blandingsbatteri og det varme vand til køkkenet såvel som håndvasken på toilettet tappes fra en 15L vandvarmer. Tilkoblingen af VVS og el til venterummet foregår nemt via en servicelem i gulvet på toilettet.

Container modulerne er mindre enheder, som det er forholdsvis let at finde plads til:

DIMENSIONER
Udvendig/indvendig længde: 4,200 m / 3,940 m
Udvendig/indvendig bredde: 2,435 m / 2,175 m
Udvendig/indvendig højde: 2,591 m / 2,316 m

Specialbyggede container moduler til venterum

Hos DC-Supply A/S bygger vi alle special løsninger på eget værksted. Forud klares alt tegningsarbejde og alle beregninger i vores interne tekniske afdeling. Det er din garanti for en sammenhængende produktionsproces, hvor du som kunde er involveret i dialogen fra start til slut.

Vi har designet, bygget og leveret mange forskellige typer af busskure og venterum til chauffører såvel som passagerer, både i Danmark og til Grønland. Vil du vide mere om de mange muligheder med specialcontainere til denne type formål, er vores erfarne salgsteam klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe med afklaring omkring netop dit projekt. Du kan også finde yderligere inspiration her på vores hjemmeside – se f.eks. dette venterum med fokus på genanvendelse, vi har leveret i Grønland.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre opholdscontainere fra DC-Supply A/S:

40 fods opholds/kontorcontainer

40 fods opholds/kontorcontainer

Køb eller lej isoleret 40 fods opholds/kontorcontainer hos DC-Supply A/S. Kan anvendes til kontor, kantine, mødelokaler etc. eller omdannes til beboelse.

Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse

Specialbygget containerløsning til venterum, leveret i Grønland. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 2 =

Felter markeret med * er obligatoriske.