www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Containere med beklædning 5 Venterum med fokus på genanvendelse

Venterum med fokus på genanvendelse.

Til Sikuki Nuuk Harbour A/S og Kommuneqarfik Sermersooq i Grønland har DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveret en specialbygget container til et venterum. Løsningen er skabt med højt fokus på grøn energi og genanvendelse af materialer.

Containerventerummet er bygget på DC-Supply’s eget værksted i Nørresundby, og er efter re-certificering (CSC-godkendelse) fragtet til Grønland, hvor det er opstillet af lokal arbejdskraft.

DC-Supply A/S: Vi har container løsningen
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Specialbygget venterum i genbrugt skibscontainer
Specialbygget venterum i genbrugt skibscontainer
Specialbygget venterum i genbrugt skibscontainer

Skibscontainer genbrugt til venterum

Det nye venterum til havnen i Nuuk, Grønland er bygget med udgangspunkt i en genbrugt skibscontainer, der tidligere har været anvendt til at fragte varer fra Kina til Europa. Con­taineren har fået udskiftet hele den ene langside med et glasparti, hvorfra ventende passagerer kan nyde den flotte udsigt over havnen.

Også inventaret i venterummet er fremstillet af genbrugte byggematerialer. Ud af dette er der kommet flotte og anvendelige tralle bænke, der både giver gode siddeflader og med forhøjede opdelinger også tilbyder mulighed for anvendelse til hylder eller som borde. Det rustikke look i venterummet suppleres af krydsfinér beklædningen på væggene, der spiller godt sammen med den skridsikre alu dørkplade på gulvet.

Udvendig er containeren beklædt med varmebehandlet skandinavisk fyrretræ. Ved at varmebehandle træet får det egenskaber som hårdttræ fra Sydamerika eller Asien, hvilket bety­der at efterbehandling er unødvendig, ligesom der heller ikke skal bruges hverken maling eller olie til vedlige­hold.

Grøn energi med solceller

Venterummet er forsynet med el-pak­ke, der drives af solceller. Solcellerne er monteret på taget af containeren, og sørger for grøn strøm til LED-pan­eler i loftet, let opvarmning såvel som stikkontakter og USB inde i venterum­met. Her kan man oplade sin telefon, tablet, computer osv. mens man opholder sig i venterummet.

Løsningen med solceller gør det specialbyggede container venterum delvist selvforsynende med strøm. Hos DC-Supply A/S har vi høj eksper­tise inden for design og produktion af mobile container løsninger, der kan opstilles og driftes hvor som helst i verden, også som selvforsynende enheder drevet af miljøvenlig, grøn energi fra f.eks. sol eller vind.

Har du brug for lager-, opholds-, produktionsfaciliteter eller noget helt fjerde, der drives uafhængig af eksisterende forsyning (og gerne via grøn energi), så kontakt vores erfarne salgsteam. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvad der er muligt med en specialbygget containerløsning fra os!

Kommuneqarfik Sermersooq
Venterum

Slut med at vente ude: Brugt container bliver til venterum ved Tidevandstrappen

24. marts 2022

Mange indbyggere i Nuuk har sat deres ben på Tidevandstrappen for at vente på en båd. Det kan have været en kold eller regnfuld fornøjelse, men det bliver det ikke længere. Sikuki Nuuk Harbour og Kommuneqarfik Sermersooq har nemlig i fællesskab sørget for, at en ombygget container giver ly, varme – og strøm, mens man venter.

Læs pressemeddelelse

Andre containere til Grønland fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.