Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 Jul i Aalborg Zoo

Jul i Aalborg Zoo

Til årets store Jul i Zoo arrangement i Aalborg Zoo har DC-Supply leveret special container løsninger til både Julemandens hytte og salgsboder.
Jul i Aalborg Zoo - julemandens hytte
Jul i Aalborg Zoo - julemandens hytte
Jul i Aalborg Zoo - julemandens hytte
Jul i Aalborg Zoo
Jul i Aalborg Zoo - julemandens hytte
Jul i Aalborg Zoo

Tag med på en stemningsfuld julerejse verden rundt i Aalborg Zoo, – med udgangspunkt i havens dyr og de verdensdele de oprindeligt kommer fra, kan du i år kan opleve en gigantisk lysfest, hvor haven oplyses af 100.000vis af lys. DC-Supply har blandt andet hjulpet med at bygge Julemandens hytte, hvor børnene kan besøge Julemanden og fortælle ham hvad de allermest ønsker sig til jul – her er ægte hygge og julestemning med småsprossede vinduer, gran og guirlander. Du finder hytten lige ved siden af rensdyrenes stald. Vi har også leveret salgsboder i specialbyggede containere, hvor du kan kan finde inspiration til spændende julegaver og søde julegodter til hele familien.

Jul i Zoo finder sted 15.-30. November fredag-søndag, samt alle dage 1. 30- december (24. December undtaget). Se mere på https://aalborgzoo.dk

Hos DC-Supply har vi stor erfaring med special løsninger i containere til alle typer events, udstillinger og arrangementer. Ingen opgave er for stor, for lille eller for fantasifuld – vores erfarne personale er klar med råd og vejledning til netop dit projekt.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This