DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Mandskabsbeboelse

Mandskabs beboelse

Bane Danmarks ansvarsområder består af: vedligeholdelse, fornyelse og udbygning af jernbanenettet. Til dette arbejde benyttes naturligvis togvogne, når materiel og mandskab skal transporteres ud til steder, hvor skinnenettet skal repareres og serviceres.

Togvogne er indrettet til passagerer og/eller gods, men når Bane Danmarks mandskab er på vedligeholdelses- og serviceopgaver, er kontor, værksted, køkkenfaciliteter og badeforhold en nødvendighed for mandskabet indtil opgaven er løst.

DC-Supply fik til opgave at konstruere og indrette specialbyggede containere, som kunne opfylde Bane Danmarks specifikke behov for rullende kontorer, køkkenfaciliteter, kantine, værksted og baderum til det rejsende Bane Danmark mandskab.

DC-Supply’s containerløsning sikrede Bane Danmarks medarbejdere trygge, komfortable og fleksible omgivelser. Samtidig kunne containerbyen flyttes efter behov. Bane Danmarks ansatte fik med løsningen en oplevelse af sikkerhed og komfort, uanset hvor i Danmark den rullende arbejdsplads og opgaverne første dem hen.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk