Vælg en side
Du er her: Forside 5 Containerbutik 5 Mobile salgsboder i containere

Mobile salgsboder i containere

Til Zoo København har DC-Supply leveret fire specialfremstillede mobile container salgsboder, der alle har mulighed for nem tilslutning af el og vand. Salgsboderne kan anvendes til f.eks.kioskudsalg, souvenirbutik og meget mere.

Mobile salgsboder i containere med vinduer og døre
Mobile salgsboder i containere
Mobile salgsboder i containere med tilslutning af el og vand

I zoologiske have i København kan man møde mere end 4.000 dyr fra hele verden. En dag i parken byder på mange oplevelser og indtryk, og undervejs på sin færden rundt har man brug for både mad og drikke.  I 2018 har DC-Supply således produceret og leveret fire mobile container salgsboder, der er bygget efter kundens specifikationer.

De mobile salgsboder er produceret med udgangspunkt i containere på special mål. Boderne har vinduer og døre og er udvendigt beklædt med træ. Indendøre er bla. installeret håndvask, og med mulighed for nem tilslutning af både el og vand, har boderne mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Zoo København kan nemt flytte rundt på bodernes placering alt efter behov, og således tilpasse denne del af inventaret i parken nøjagtig efter, hvor man oplever der er brug for at opstille en salgsbod. Salgsboderne kan anvendes til f.eks. isbod, kiosk, souvenirbutik og meget mere. Også her har zoo mulighed for at tilpasse salgsbodens formål efter behov.

Hos DC-Supply har vi bred erfaring med både design, indretning og produktion af mobile salgsboder i containere. Vil du vide mere om de forskellige løsninger, vi har leveret inden for salg, event og pop-up butikker, kan du f.eks. finde inspiration her på hjemmesiden, ligesom du altid er velkommen til at kontakte vores erfarne personale for information, råd og vejledning.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef
jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Share This