Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Mobilt showroom til Egernsund Tegl

DC-Supply har leveret en special container løsning til Egernsund Tegl i form af et mobilt showroom.

Mobilt showroom til Egernsund Tegl
Mobilt showroom til Egernsund Tegl
Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Egernsund Tegl er murstensleverandør med fokus rettet mod arkitekter og private. Hos Egernsund Tegl havde man et ønske at gøre tingene anderledes end som man ellers er vant til i branchen – at være der, hvor deres kunder er, og give dem en attraktiv, anderledes og inspirerende oplevelse af mursten.

Den nye container løsning giver Egernsund Tegl mulighed for at anvendelse både som mobilt showroom samt udstilling på hovedkontoret. Containeren har monteret vinduesparti i hele den ene side som nemt kan skubbes fra, således containeren fremstår som et åbent rum. Hos Egernsund Tegl har man allerede taget løsningen i brug, og blandt andet haft den med på Byggerimessen 2018, hvor containeren dannede rammen om virksomhedens stand.

Hos DC-Supply har vi stor erfaring med special produktion af mobile container løsninger – også til brug på messer og events. Mangler du således inspiration til udvikling af din virksomheds præsentation på den næste messe, eller kan du også se fordelen i at bringe din virksomhed direkte ud til kunderne, så kontakt os for en snak omkring mulighederne.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person

Christian Tvorup Træholt

Key Account Manager
ct@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 79
M: +45 40 80 98 81

Share This