www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Mobilt showroom til Egernsund Tegl.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har leveret en special container løsning til Egernsund Tegl i form af et mobilt showroom.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Mobilt showroom til Egernsund Tegl
Mobilt showroom til Egernsund Tegl
Mobilt showroom til Egernsund Tegl

Transportabelt container showroom til messe og udstilling

Egernsund Tegl er murstensleverandør med fokus rettet mod arkitekter og private. Hos Egernsund Tegl havde man et ønske at gøre tingene anderledes end som man ellers er vant til i branchen – at være der, hvor deres kunder er, og give dem en attraktiv, anderledes og inspirerende oplevelse af mursten.

Den nye container løsning giver Egernsund Tegl mulighed for at anvendelse både som mobilt showroom samt udstilling på hovedkontoret. Containeren har monteret vinduesparti i hele den ene side som nemt kan skubbes fra, således containeren fremstår som et åbent rum. Hos Egernsund Tegl har man allerede taget løsningen i brug, og blandt andet haft den med på Byggerimessen 2018, hvor containeren dannede rammen om virksomhedens stand.

Hos DC-Supply A/S har vi stor erfaring med special produktion af mobile container løsninger – også til brug på messer og events. Mangler du således inspiration til udvikling af din virksomheds præsentation på den næste messe, eller kan du også se fordelen i at bringe din virksomhed direkte ud til kunderne, så kontakt os for en snak omkring mulighederne.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 13 =

Felter markeret med * er obligatoriske.