DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Lager & logistik 5 Mobilt værksted i container

Speciallavet mobilt container værksted

Kunden manglede et nyt værksted på deres site i Afrika.
Udfordringen som kunden stod overfor, var at få opbygget et mere effektivt, moderne og sikkert værksted – det skulle være en mobil løsning, som skulle kunne fragtes med skib.

Dette blev til endnu en løsning fra DC-Supply, som leverede en 40 fods isoleret ISO værkstedscontainer. Denne type værkstedscontainer kaldes, indenfor olieindustrien, for et ’doghouse’. Containeren blev leveret med lyse, rengøringsvenlige overflader overalt samt specialopbygget kran, aircondition og indgangsparti.

Kunden kunne anvende containeren som ekstra lagerplads eller som værksted. Containeren var flytbar og indrettet med lys, varme og specialtilpassede hylder samt diverse ventilationer. Den blev desuden godkendt til international transport såsom skibstransport, vejtransport mv., hvor sikkerhed og fleksibilitet har stor betydning.

Containeren konstruerede man med det udgangspunkt, at den skulle placeres i Afrika. Resultatet blev et komplet værksted med kran/løbekat i loft samt AC-enhed til montering on-site til reparation af teknisk udstyr og finmekaniske emner indenfor olieindustrien.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82