www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Øvrige udland 5 Mobilt værksted i container

Specialbygget mobilt container værksted.

Kunden manglede et nyt værksted på deres site i Afrika.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Værksted i mobil specialcontainer – i Afrika!

Udfordringen, som kunden stod overfor, var at få opbygget et mere effektivt, moderne og sikkert værksted – det skulle være en mobil løsning, som skulle kunne fragtes med skib.

Dette blev til endnu en løsning fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply, som leverede en 40 fods isoleret ISO værkstedscontainer. Denne type værkstedscontainer kaldes, indenfor olieindustrien, for et “doghouse”. Containeren blev leveret med lyse, rengøringsvenlige overflader overalt samt specialopbygget kran, aircondition og indgangsparti.

Kunden kunne anvende containeren som ekstra lagerplads eller som værksted. Containeren var flytbar og indrettet med lys, varme og specialtilpassede hylder samt diverse ventilationer. Den blev desuden CSC godkendt til international transport såsom skibstransport, vejtransport mv., hvor sikkerhed og fleksibilitet har stor betydning.

Det specialbyggede mobile værksted konstruerede man med det udgangspunkt, at containeren skulle placeres i Afrika. Resultatet blev et komplet værksted med kran/løbekat i loft samt AC-enhed til montering on-site til reparation af teknisk udstyr og finmekaniske emner indenfor olieindustrien.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre værkstedscontainere fra DC-Supply A/S:

Savcontainer

Savcontainer

Med en savcontainer fra DC-Supply arbejder savværket altid i tørvejr – containeren har fuld sideåbning, så maskinel nemt installeres og materialer bearbejdes.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 4 =

Felter markeret med * er obligatoriske.