www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Byggepladsindretning og pavilloner 5 Modulopbygget beboelse til indretning af byggepladser

Modulopbygget beboelse til indretning af byggepladser.

Fleksibel mandskabsbeboelse til byggepladsindretning.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Trygt og komfortabelt ophold i modulopbygget mandskabsbeboelse

Fleksibel mandskabsbeboelse fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply er en effektiv løsning på arbejdspladsen, der giver fokus på opgaverne og minimerer spildtid i form af transporttid.

Mandskabsbeboelsen er modulopbygget og med den kan du have alle faciliteter til rådighed: Kontor, toilet, bad, beboelse og opholdsrum direkte på arbejdspladsen.

ISO-standardstørrelsen på modulerne er ensbetydende med hurtig og problemfri transport til lands og til vands. Mandskabscontainere fra DC-Supply A/S er stabelbare og lette at sætte sammen til én sammenhængende enhed, hvor man let og ubesværet kan færdes mellem de enkelte moduler. DC-Supply A/S har udviklet sig eget trappesystem i aluminium, som er yderst fleksibel og velegnet, når containerne står stablet i flere lag, og sikrer let og ubesværet adgang til alle faciliteterne.

Med modulopbygget mandskabsbeboelse er det muligt at ændre på opstillingen undervejs i et projekt, da containeropstillingen let og hurtigt kan skaleres op eller ned efter behov.

Der er høj sikkerhed forbundet med containere som mandskabsbeboelse, da det er muligt at lukke containeren med en solid forsikringsgodkendt lås – i højeste sikringsklasse – så ejendelene er sikre, når containeren er aflåst.

Andre byggeplads containere fra DC-Supply A/S:

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormodul

3×6 meter kontormoduler fra DC-Supply A/S kan stables i flere etager og er klar til brug direkte ved levering.

20 fods kontor moduler

20 fods kontor moduler

Køb 20 fods standard kontor moduler hos DC-Supply – flere modeller på lager – omgående levering.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 1 =

Felter markeret med * er obligatoriske.