Vælg en side
Du er her: Forside 5 Ophold & overnatning 5 Byggepladsindretning og pavilloner 5 Modulopbygget beboelse til indretning af byggepladser

Modulopbygget beboelse til indretning af byggepladser

Fleksibel mandskabsbeboelse til byggepladsindretning.

DC-Supplys fleksible mandskabsbeboelse er en effektiv løsning på arbejdspladsen, der giver fokus på opgaverne og minimerer spildtid i form af transporttid. Mandskabsbeboelsen er modulopbygget og med den kan du have alle faciliteter til rådighed: Kontor, toilet, bad, beboelse og opholdsrum direkte på arbejdspladsen.
ISO-standardstørrelsen på modulerne er ensbetydende med hurtig og problemfri transport til lands og til vands. Mandskabscontainere fra DC-Supply er stabelbare og lette at sætte sammen til én sammenhængende enhed, hvor man let og ubesværet kan færdes mellem de enkelte moduler. DC-Supply har udviklet sig eget trappesystem i aluminium, som er yderst fleksibel og velegnet, når containerne står stablet i flere lag, og sikrer let og ubesværet adgang til alle faciliteterne.

Med modulopbygget mandskabsbeboelse er det muligt at ændre på opstillingen undervejs i et projekt, da containeropstillingen let og hurtigt kan skaleres op eller ned efter behov.

Der er høj sikkerhed forbundet med containere som mandskabsbeboelse, da det er muligt at lukke containeren med en solid forsikringsgodkendt lås – i højeste sikringsklasse – så ejendelene er sikre, når containeren er aflåst.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This