www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Mød os på Ajour 2023

Mød os på Ajour 2023 messen.

Ajour 2023

Den 23. og 24. november 2023 kan du møde DC-Supply A/S – Danish Container Supply på stand 4834 til Ajour messen i Odense Congress Center.

Her står vi klar til at fortælle og inspirere omkring alle de løsninger, der er muligt at opnå i en container. På vores 28 m2 store stand har du blandt andet også mulighed for at se lidt forskellige prøver på, hvordan man kan isolere en container.

Besøg os på stand 4834

Kom forbi stand 4834 i hal C, og kig indenfor i vores barcontainer, hvor vi vil byde på lidt godt til ganen. Vores erfarne medarbejdere er klar til tage en snak med dig omkring alle de mulige (og umulige!) løsninger, der kan bygges i en container.

Ajour 2023 - OCC hal C, stand 4834

Vil du vide mere eller aftale et besøg på vores stand, hvor du kan få mere information omkring en specifik type containerløsning, så kontakt os allerede nu og lad os få en aftale i kalenderen:

+45 70231380
Udlejning af barcontainer
Udlejning af barcontainer

Andre nyheder fra DC-Supply A/S:

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget sidedørs miljøcontainer

Specialbygget 20 fods High Cube miljøcontainer med sidedørs åbning – en løsning, der er forsynet med en række unikke funktioner, som sikrer effektiv håndtering af potientelt miljøfarlige spild og lækager.

40 fods opholds/kontorcontainer

40 fods opholds/kontorcontainer

Køb eller lej isoleret 40 fods opholds/kontorcontainer hos DC-Supply A/S. Kan anvendes til kontor, kantine, mødelokaler etc. eller omdannes til beboelse.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.