www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl

Container løsninger til Færøerne.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har gennem en længere årrække leveret specialbyggede container løsninger til Færøerne. 

Alle løsninger bygges på vores eget værksted i Nørresundby og fragtes derefter sikkert til Færøerne, hvor opstillingen finder sted. Ofte sender vi eget personale med til også at klare denne del af leverancen.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Mobilt lakseslagteri

Mobilt lakseslagteri

DC-Supply A/S leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug, hvorved laksens stresstærskel minimeres og holdbarheden derfor forlænges.

Mobile container løsninger til Færøerne – få et tilbud

Vi har eksempelvis leveret produktionsfaciliteterne til en del af den færøske fiskeindustri – blandt andet i form af mobile lakseslagterier, der forholdsvis nemt kan flyttes fra havbrug til havbrug. Oftest etableres container løsningen indvendigt med vaskbare vægge og gulv efter veterinær mæssig standard, ligesom der monteres fuld installation i el såvel som gulvafløb. Udvendigt er der mulighed for eksempelvis at få leveret containeren med udvendig beklædning, eller en ekstra stærk overfladebehandling, der tager højde for opstillingen i kystnære miljøer.

Når man har behov for at flytte produktionen fra sted til sted, skal mandskabet jo også flytte med. Her har DC-Supply A/S ligeledes leveret forskellige typer af opholds- og omklædningsfaciliteter, såvel som laboratorie, køkken- og kantineforhold samt lagerrum.

Har du brug for en container løsning til levering i f.eks. Færøerne eller Grønland, står vores erfarne personale til hver en tid klar med råd og vejledning. Vores ekspertise og erfaring på området gør, at dit projekt er i sikre hænder fra start til slut – uanset om der er tale om en fast eller en mobil løsning til enten industriel produktion, ophold eller noget helt tredje.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.