www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl

Container løsninger til Færøerne.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har gennem en længere årrække leveret specialbyggede container løsninger til Færøerne. 

Alle løsninger bygges på vores eget værksted i Nørresundby og fragtes derefter sikkert til Færøerne, hvor opstillingen finder sted. Ofte sender vi eget personale med til også at klare denne del af leverancen.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Mobilt lakseslagteri

Mobilt lakseslagteri

DC-Supply A/S leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug, hvorved laksens stresstærskel minimeres og holdbarheden derfor forlænges.

Mobile container løsninger til Færøerne – få et tilbud

Vi har eksempelvis leveret produktionsfaciliteterne til en del af den færøske fiskeindustri – blandt andet i form af mobile lakseslagterier, der forholdsvis nemt kan flyttes fra havbrug til havbrug. Oftest etableres container løsningen indvendigt med vaskbare vægge og gulv efter veterinær mæssig standard, ligesom der monteres fuld installation i el såvel som gulvafløb. Udvendigt er der mulighed for eksempelvis at få leveret containeren med udvendig beklædning, eller en ekstra stærk overfladebehandling, der tager højde for opstillingen i kystnære miljøer.

Når man har behov for at flytte produktionen fra sted til sted, skal mandskabet jo også flytte med. Her har DC-Supply A/S ligeledes leveret forskellige typer af opholds- og omklædningsfaciliteter, såvel som laboratorie, køkken- og kantineforhold samt lagerrum.

Har du brug for en container løsning til levering i f.eks. Færøerne eller Grønland, står vores erfarne personale til hver en tid klar med råd og vejledning. Vores ekspertise og erfaring på området gør, at dit projekt er i sikre hænder fra start til slut – uanset om der er tale om en fast eller en mobil løsning til enten industriel produktion, ophold eller noget helt tredje.

Spørgsmål og svar om containere til Færøerne

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke containere kan leveres til Færøerne?

  Der er ingen begrænsning på, hvilke containere der kan leveres til Færøerne. Hos DC-Supply A/S har vi leveret forskellige typer specialcontainere til anvendelse og opstilling på Færøerne, både mobile og permanente løsninger. Vi har desuden et godt samarbejde med den færøske fiskeindustri, hvortil vi har leveret flere forskellige typer fiskeslagterier i specialbyggede containere. Vil du vide mere om, hvilke containere, der kan leveres til Færøerne, så kontakt vores erfarne salgsteam enten på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan køber jeg en container til opstilling på Færøerne?

  Har du brug for en container løsning til opstilling på Færøerne, så kontakt DC-Supply’s salgsteam og fortæl om dine ønsker. Vi har mange års erfaring med levering af container løsninger til Færøerne, og sender ofte vores eget personale med til at klare opstillingen. Uanset dit container behov, kan vi helt sikkert hjælpe dig med en container til Færøerne. Ring i dag på +45 70231380 eller skriv til os på info@dc-supply.dk.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvad koster en container til Færøerne?

  Prisen på en container til Færøerne afhænger af flere parametre, såsom hvilken størrelse container, der er tale om, hvordan containeren evt. skal special tilpasses afhængig af anvendelsen; er der tale om produktionsfaciliteter eller skal containeren anvendes til ophold eller beboelse – eller måske en kombination af begge dele; måske noget helt tredje. Har du planer om en containerbaseret løsning, der skal til Færøerne, så kontakt gerne vores salgsteam for en snak omkring mulighederne og et overslag over, hvad en container til Færøerne koster. Du kan ringe til os på +45 70231380 eller skriv til os på info@dc-supply.dk.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

10 + 5 =

Felter markeret med * er obligatoriske.