www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Færøerne 5 Specialcontainer med indvendig trappeløsning

Færøerne: Specialcontainer med indvendig trappe.

Udviklet som en tilbygning til et eksisterende containerbaseret lakseslagteri har DC-Supply A/S – Danish Container Supply nu suppleret faciliteterne til en kunde på Færøerne. Denne gang har vi bygget og leveret en unik indretningsløsning i to etager med indvendig vindeltrappe.

Den nye tilbygning fungerer som et effektivt indgangsmodul til produktionsfaciliteterne i lakseslagteriet. Her går medarbejderne således ind i stueetagen, hvor de kan sætte fodtøj og skifte til arbejdstøjet, hvorefter de går op ad trappen og ind i produktionsmiljøet.

Effektive indgangsmoduler til produktionslokale

De to etagers containere med indvendig trappeløsning fungerer som indgangsmoduler for personale på en tidligere leveret slagtericontainer, som står på første sal. Containeren indeholder – foruden den indvendige vindeltrappe, der giver adgang mellem etagerne – både tørreskab, vaskemaskine, tørretumbler og zoneopdeling for at skabe en mere organiseret arbejdsplads.

Personalet går ind via indgang i stueetagen, hvor der er mulighed for afsætning af fodtøj. Her forefindes også håndvask såvel som tørreskab. Herefter går man op ad trappen til første sal, hvor der er vaske- og tørre faciliteter til arbejdstøjet samt adgang direkte ind i produktionen. Når personalet forlader produktionen ved arbejdsdagens ophør, kan de lægge det beskidte arbejdstøj direkte i vaskemaskinen og gå ned og klæde om til deres eget tøj. På første sal er der tillige dobbelt håndvask og to tørreskabe.

Både i stueetagen og på første sal er der afløb i gulvet, således rengøring af områderne kan udføres nemt og med optimal hygiejne i fokus.

Færøerne: Specialcontainer med indvendig trappeløsning.
Færøerne: Specialcontainer med indvendig trappeløsning

Fra Aalborg til Færøerne på kort tid

Hos DC-Supply A/S har vi gennem mange år samarbejdet med kunder på Færøerne og leveret specialbyggede containerløsninger til forskellige former for anvendelse, både i form af beboelse og til industriel produktion m.m. Vi bygger alle løsninger i egen produktion på vores værksted ved hovedsædet i Nørresundby tæt på Aalborg, og herfra sendes den færdige container til Færøerne – og det kan gå rigtig hurtigt! I dette tilfælde var specialcontaineren med den indvendige trappeløsning færdig hos os en fredag aften omkring kl. 18 – og den stod klar til brug hos kunden på Færøerne mandag morgen.

Evnen til at levere specialbyggede containere hurtigt og effektivt er en del af vores engagement i at støtte vores kunders produktionsprocesser. Hos DC-Supply A/S er vi dedikerede til at skabe skræddersyede containerløsninger, der matcher og imødekommer vores kunders krav og behov, også inden for industri og produktion. Leder du således efter en specialcontainer til din virksomhed eller har brug for en tilbygning til dine produktionsfaciliteter, er vi klar til at hjælpe. Kontakt gerne vores erfarne salgsteam allerede i dag for at diskutere dine udfordringer og hvordan vi kan hjælpe dig videre. Husk – vi leverer over hele verden, således også på Færøerne og i Grønland.

Faciliteter & udstyr:

• Udvendigt 400V 32A el-indtag og el-udtag
• Vinduer og dørparti
• Indvendig vindeltrappe
• Håndvaske og varmtvandsbeholder
• Gulvafløb på begge etager
• LED loftarmaturer.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre containere til Færøerne fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.