www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Færøerne 5 Specialcontainer med lakseslagteri til Færøerne

Special container med lakseslagteri til Færøerne.

Mobil container løsning til HiddenFjord.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Lakseslagteri i mobil specialcontainer løsning hjælper med at levere højkvalitets fisk

Fiskeindustrien er den altdominerende industri på Færøerne, og står for næsten 95% af øernes samlede eksport.

På Færøerne er fiskeri det bærende erhverv, og stort set al industri og alle andre erhverv på øerne kan ses som afledt af fiskeriet. Blandt andet foregår en betydelig del af forarbejdningen af fangsten efterfølgende i den færøske fiskeindustri.

Til HiddenFjord Lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S – Danish Container Supply udviklet en unik specialcontainer løsning baseret på 40 fods High Cube containere. DC-Supply A/S har tidligere leveret et mobilt lakseslagteri til Luna Lakseopdræt, også på Færøerne, men løsningen til HiddenFjord adskiller sig fra denne ved at være fremstillet til at blive fragtet ud i fjorden på en flåde.

Ved at fragte det mobile lakseslagteri ud til fiskene i havbruget i fjorden — fremfor at fange og fragte fisken fra fjorden ind til slagteriet på land — opnår HiddenFjord både den maksimale kvalitet og holdbarhed for fisken, idet laksens stresstærskel minimeres i videst muligt omfang

Special container løsningen er som nævnt baseret på 40 fods HC containere, der er monteret med fuld installation i el, vaskbare vægge og gulve (veterinærmæssig standard), gulvafløb samt teknikrum til kompressor med mere.

HiddenFjord laks opdrættes i havbrug uden brug af hormoner eller antibiotika. Dertil kommer, at virksomheden har udviklet verdens mest humane og naturlige høstmetode. I 2003 var HiddenFjord endvidere den bærende drivkraft i implementeringen af en af de mest omfattende og stringente reguleringsordninger for akvakultur i verden (Faroese Veterinarian Act on Aquaculture). Med det nye specialcontainer baserede mobile lakseslagteri fra DC-Supply A/S understøttes det stress-fri lakseopdrætsmiljø yderligere, og HiddenFjord går endnu engang forrest for den færøske fiskeindustri i produktion og levering af ultra høj kvalitets laks fra Færøerne.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre containere til Færøerne fra DC-Supply A/S:

Omklædningscontainere med beklædning

Omklædningscontainere med beklædning

Til omklædningsfaciliteter i forbindelse med lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S designet og produceret fire sammenbyggede 20 fods containere med beklædning.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

9 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.