www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Færøerne 5 Specialcontainer med lakseslagteri til Færøerne

Special container med lakseslagteri til Færøerne.

Mobil container løsning i specialbyggede 40 fods High Cube containere.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Specialcontainer med lakseslagteri til Færøerne
Specialcontainer med lakseslagteri til Færøerne
Specialcontainer med lakseslagteri til Færøerne

Lakseslagteri i mobil specialcontainer løsning hjælper med at levere højkvalitets fisk

Fiskeindustrien er den altdominerende industri på Færøerne, og står for næsten 95% af øernes samlede eksport.

På Færøerne er fiskeri det bærende erhverv, og stort set al industri og alle andre erhverv på øerne kan ses som afledt af fiskeriet. Blandt andet foregår en betydelig del af forarbejdningen af fangsten efterfølgende i den færøske fiskeindustri.

Til vores kundes lakseopdræt på Færøerne har DC-Supply A/S – Danish Container Supply udviklet en unik specialcontainer løsning baseret på 40 fods High Cube containere. DC-Supply A/S har tidligere leveret et mobilt lakseslagteri til et andet lakseopdræt, også på Færøerne, men løsningen her adskiller sig fra den tidligere ved at være fremstillet til at blive fragtet ud i fjorden på en flåde.

Ved at fragte det mobile lakseslagteri ud til fiskene i havbruget i fjorden — fremfor at fange og fragte fisken fra fjorden ind til slagteriet på land — opnår kunden både den maksimale kvalitet og holdbarhed for fisken, idet laksens stresstærskel minimeres i videst muligt omfang

Specialcontainer løsningen er som nævnt baseret på 40 fods HC containere, der er monteret med fuld installation i el, vaskbare vægge og gulve (veterinærmæssig standard), gulvafløb samt teknikrum til kompressor med mere.

Kundens laks opdrættes i havbrug uden brug af hormoner eller antibiotika. Dertil kommer, at virksomheden har udviklet verdens mest humane og naturlige høstmetode. I 2003 var virksomheden endvidere den bærende drivkraft i implementeringen af en af de mest omfattende og stringente reguleringsordninger for akvakultur i verden (Faroese Veterinarian Act on Aquaculture). Med det nye specialcontainer baserede mobile lakseslagteri fra DC-Supply A/S understøttes det stress-fri lakseopdrætsmiljø yderligere, og kunden går endnu engang forrest for den færøske fiskeindustri i produktion og levering af ultra høj kvalitets laks fra Færøerne.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre containere til Færøerne fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.