www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl

Container løsninger øvrige udland.

Har du brug for at etablere faciliteter uden for Danmarks grænser – permanente eller midlertidige – leverer DC-Supply A/S – Danish Container Supply også specialbyggede container løsninger til det øvrige udland.

Vi har mange års erfaring med tilpasning af special container enheder til endda meget specifikke klimaforhold, hvad enten der er tale om meget høje eller meget lave temperaturer. Endvidere er vi specialister i at fremstille funktionsdygtige special container løsninger til geografiske forhold, der er svært tilgængelige og ikke tilbyder mulighed for tilknytning til forsyningsnettet i øvrigt – eksempelvis når det drejer sig om manglende kloakering eller elforsyning.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere til udlandet fra DC-Supply A/S:

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Salg og leje af containerløsninger til udlandet

Containerløsninger til udlandet behøver ikke være besværlige – når du samarbejder med DC-Supply A/S, får du en omkostningseffektiv løsning, leveret til tiden på rette sted. Er der behov for specifikke certificeringer klarer vi også det for dig, eksempelvis CSC certificering til søtransport. Alle løsninger bygges på vores eget værksted, og ofte sender vi vores eget erfarne mandskab med til at forestå opstillingen af container løsningen i udlandet. På denne måde sikrer vi, at projektet følges helt til dørs fra start til slut.

Har din virksomhed brug for en container løsning i udlandet, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale for en snak om muligheder og afklaring af eventuelle geografiske eller transportmæssige problemstillinger. Vi vægter den tætte dialog med kunden højt, og hjælper dig gerne videre med dit næste udlands container projekt.

Spørgsmål og svar om containere til udlandet

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvordan fragtes en container til udlandet?

  En container fra DC-Supply A/S kan fragtes til udlandet enten med lastbil, tog, skib eller fly. Vores hovedsæde og produktion er placeret i Nørresundby tæt på Aalborg med let adgang til både internationale havneforhold, lufthavn og motorvej. Kontakt os gerne allerede i dag, og fortæl os hvor i udlandet du skal bruge din container – så finder vi sammen en god løsning på fragt.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Kan I hjælpe med opstilling af containere i udlandet?

  Ja, hos DC-Supply A/S sender vi ofte vores eget erfarne personale med til at hjælpe med opstilling af vores containerløsninger når de skal anvendes i udlandet. Det er vores måde at sikre, at det færdige specialcontainer projekt følges helt til dørs. Vi har stor erfaring med opstilling og tilslutning af containere i udlandet, også i svært fremkommelige områder.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hvilke typer containere kan leveres i udlandet?

  DC-Supply A/S tilbyder levering i udlandet af alle vores container typer, uanset om du leder efter en standard ISO container eller en specialbygget container. Når vi specialbygger containere til opstilling og anvendelse i udlandet, tænker vi naturligvis både geografi og leveringsmuligheder ind i løsningen allerede fra projektets start.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.