www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl

Container løsninger øvrige udland.

Har du brug for at etablere faciliteter uden for Danmarks grænser – permanente eller midlertidige – leverer DC-Supply A/S – Danish Container Supply også specialbyggede container løsninger til det øvrige udland.

Vi har mange års erfaring med tilpasning af special container enheder til endda meget specifikke klimaforhold, hvad enten der er tale om meget høje eller meget lave temperaturer. Endvidere er vi specialister i at fremstille funktionsdygtige special container løsninger til geografiske forhold, der er svært tilgængelige og ikke tilbyder mulighed for tilknytning til forsyningsnettet i øvrigt – eksempelvis når det drejer sig om manglende kloakering eller elforsyning.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Containere til udlandet fra DC-Supply A/S:

Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

Mobilt slagteri baseret på to 40 fods containere – indeholdende lille, fuldt funktionelt slagteri. Levering over hele verden.

Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. Mineral Services indledte tilbage i 2007 et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Salg og leje af containerløsninger til udlandet

Containerløsninger til udlandet behøver ikke være besværlige – når du samarbejder med DC-Supply A/S, får du en omkostningseffektiv løsning, leveret til tiden på rette sted. Er der behov for specifikke certificeringer klarer vi også det for dig, eksempelvis CSC certificering til søtransport. Alle løsninger bygges på vores eget værksted, og ofte sender vi vores eget erfarne mandskab med til at forestå opstillingen af container løsningen i udlandet. På denne måde sikrer vi, at projektet følges helt til dørs fra start til slut.

Har din virksomhed brug for en container løsning i udlandet, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne personale for en snak om muligheder og afklaring af eventuelle geografiske eller transportmæssige problemstillinger. Vi vægter den tætte dialog med kunden højt, og hjælper dig gerne videre med dit næste udlands container projekt.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.