www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Beboelse 5 Olieboring i Uganda

Olieboring i Uganda

Olieboringen i Uganda finder sted i øde egne, hvor der ikke er mange beboelsesfaciliteter. DC-Supply har gennem mange år haft samarbejde med Mineral Services om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mineral Services indledte for år tilbage et samarbejde med DC-Supply om levering af udstyr til de lokale beboelseslejre. Mineral Services driver således beboelseslejrene på opdrag af olieindustrien, og indtil videre har DC-Supply leveret 200 Prefab containere til beboelse samt en række forskellige agenturvarer – lige fra et industrikøkken, senge og badekabiner.

Modulopbygningen er ensbetydende med, at beboelsen hurtigt kan skaleres op efter behov. ISO standardstørrelsen på modulerne er lig med hurtig og problemfri transport til lands og til vands. Er pladsforholdene er små, kan containerne stables, så alle faciliteter er inden for nødvendig rækkevidde.

Andre beboelses containere fra DC-Supply A/S:

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

4 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.