Vælg en side
Du er her: Forside 5 Nyhed 5 Mobil slagteri container

Mobil slagteri container

I samarbejde med AVS Agric ApS har DC-Supply udviklet en mobil slagteri container, der indeholder et fuldt funktionelt slagteri. 

Mobil slagteri container
Mobil slagteri container
Mobil slagteri container
Mobil slagteri container
Mobil slagteri container

Planen er, at de mobile slagteri containere bygges på DC-Supply’s værksted i Danmark, og herefter transporteres til Afrika (i første omgang) med skib og lastbil, hvor slagterierne herefter opstilles og sættes i drift.

Det mobile slagteri er baseret på to 40 fods containere, der indeholder et lille, men fuldt funktionelt slagteri, hvor dyrene kan komme ind i den ene ende – og ud i den anden i form af færdige udskæringer, fars og pølser med mere. Produktionstiden på DC-Supply’s værksted er cirka otte uger, men når først slagteri containeren er transporteret til dens lokation, klares opsætningen på en enkelt dag. Efter tilslutning af strøm og vand er slagteriet i containerne klar til brug med det samme.

Mobile slagteri containere centrum i bredt samarbejde

Målet i samarbejdet mellem AVS Agric ApS og DC-Supply har været at lave en standardløsning, således der med en kort produktionstid kan bygges og eksporteres mange slagterier.

Et vigtigt element i forhold til driften af slagteri containerne på lokationerne i Afrika er uddannelse. Derfor er også Tech College Aalborg blevet en del af samarbejdet omkring de mobile slagteri containere. Udover at sælge selve slagteri containerne, er planen, at der også skal sælges uddannelsesforløb til køberne, således de får mulighed for at uddanne det lokale personale i at håndtere slagteriet – både i forhold til slagtehus, fryser, forarbejdning og pølsemageri. Derudover har AVS Agric ApS også et team af professionelle slagtere, der tager ud og superviserer slagteriet, når det er kommet på plads – uanset hvor i verden det er.

Se mere om det mobile slagteri i videoen fra AVS Agric ApS her på siden, og kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om projektet eller selv er interesseret i mulighederne med en mobil slagteri container.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This