www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Øvrige udland 5 Mobil slagteri container

Mobil slagteri container.

I samarbejde med AVS Agric ApS har DC-Supply A/S – Danish Container Supply udviklet en mobil slagteri container, der indeholder et fuldt funktionelt slagteri.

Planen er, at de mobile slagteri containere bygges på DC-Supply’s værksted i Danmark, og herefter transporteres til Afrika (i første omgang) med skib og lastbil, hvor slagterierne herefter opstilles og sættes i drift.

Det mobile slagteri er baseret på to 40 fods containere, der indeholder et lille, men fuldt funktionelt slagteri, hvor dyrene kan komme ind i den ene ende – og ud i den anden i form af færdige udskæringer, fars og pølser med mere. Produktionstiden på DC-Supply’s værksted er cirka otte uger, men når først slagteri containeren er transporteret til dens lokation, klares opsætningen på en enkelt dag. Efter tilslutning af strøm og vand er slagteriet i containerne klar til brug med det samme.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Mobil slagteri container
Mobil slagteri container
Mobil slagteri container
Mobil slagteri container

Mobile slagteri containere centrum i bredt samarbejde

Målet i samarbejdet mellem AVS Agric ApS og DC-Supply A/S har været at lave en standardløsning, således der med en kort produktionstid kan bygges og eksporteres mange slagterier.

Et vigtigt element i forhold til driften af slagteri containerne på lokationerne i Afrika er uddannelse. Derfor er også Tech College Aalborg blevet en del af samarbejdet omkring de mobile slagteri containere. Udover at sælge selve slagteri containerne, er planen, at der også skal sælges uddannelsesforløb til køberne, således de får mulighed for at uddanne det lokale personale i at håndtere slagteriet – både i forhold til slagtehus, fryser, forarbejdning og pølsemageri. Derudover har AVS Agric ApS også et team af professionelle slagtere, der tager ud og superviserer slagteriet, når det er kommet på plads – uanset hvor i verden det er.

Se mere om det mobile slagteri i videoen fra AVS Agric ApS her på siden, og kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om projektet eller selv er interesseret i mulighederne med en mobil slagteri container.

Andre slagteri containere fra DC-Supply A/S:

Vådrumscontainer

Vådrumscontainer

DC-Supply A/S specialbygger 20 fods vådrumscontainere til alle typer opgaver.

Mobilt lakseslagteri

Mobilt lakseslagteri

DC-Supply A/S leverede et mobilt lakseslagteri, som kunne flyttes fra dambrug til dambrug, hvorved laksens stresstærskel minimeres og holdbarheden derfor forlænges.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

6 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.