DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Event 5 Specialbygget container løsning til AaB fanzone

Specialbygget container løsning til AaB fanzone.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply leverer specialbygget container løsning til AaB’s nye fanzone. Her bydes på både scene, madboder og en merchandise butik. Fanzonen skal fremover danne rammerne for hyggeligt samvær for fodboldfans som optakt til AaB’s hjemmekampe på Aalborg Portland Park stadion.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Specialbygget container løsning til AaB fanzone
Specialbygget container løsning til AaB fanzone
Specialbygget container løsning til AaB fanzone
Specialbygget container løsning til AaB fanzone
Specialbygget container løsning til AaB fanzone
Specialbygget container løsning til AaB fanzone
Specialbygget container løsning til AaB fanzone

Efterspurgt fanzone til AaB som specialbygget container løsning

Den trofaste skare af AaB fans har længe efterspurgt bedre rammer for optakt til favorit holdets hjemmekampe på Aalborg Portland Park stadion. Det har de nu fået i form at en helt ny fanzone leveret i specialbyggede containere fra DC-Supply A/S. Her kan man mødes og opleve musik og underholdning fra scenen, købe lidt at spise fra Bogø’s madboder eller nyde lidt koldt at drikke fra bar containeren. Trænger fan-garderoben til en opgradering, er det også muligt at ekvipere sig fra merchandise butikken, der ligeledes indgår i fanzonen. Udover den specialbyggede container løsning indeholder fanzonen også en goal station, hoppeborg m.m. hvor de yngste AaB fans kan fornøje sig inden der fløjtes til kamp på grønsværen.

Løsningen er designet og bygget helt efter kundens ønsker, og projektet er – som altid hos DC-Supply A/S – forløbet i en proces med tæt dialog hele vejen.

 

Specialister i special byggede container løsninger til events og butikker

Hos DC-Supply A/S tør vi godt kalde os specialister i special byggede container løsninger, også til events, udstillinger, butikker – og fanzoner! Vi har leveret mange forskellige typer special container løsninger til f.eks. showrooms og udstillinger, caféer, restaurationer og udskænkning, salgsboder, pop-up-butikker og meget mere. Når du handler med os, har vi fokus på værdi i hele processen, og det er en høj prioritet, at vi hele tiden gennem et projektforløb har en meget tæt dialog med kunden. På den mådes sikrer vi både, at du som kunde er løbende orienteret i alle projektets faser og at vi leverer præcis den løsning, du ønsker dig (og gerne overgår dine forventninger!).

Kontakt gerne vores erfarne salgsteam på +45 70231380 eller info@dc-supply.dk og få en snak om mulighederne med en specialbygget container løsning til netop dit projekt.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 8 =

Felter markeret med * er obligatoriske.