www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Køl & frys 5 Specialbygget kølecontainer

Specialbygget mobil kølecontainer.

Hvad skulle Color Line gøre, da de stod og manglede et mobilt køle- og råvarelager til køkkenerne om bord på færgerne mellem Hirtshals og Kristiansand?

De ringede naturligvis til DC-Supply A/S – Danish Container Supply, som så mange gange før, når der var vanskelige opgaver, der skulle løses.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Mobil kølecontainer specialbygges til brug på færger

I dette tilfælde skulle lageret ikke blot være et lager. Det skulle også kunne køre selv, være maksimalt 2,70 m i højden for at komme om bord for efterfølgende at kunne hæves 1,30 m, så det kunne nå op til modtagerampen i skibets køkken.

Udgangspunktet for løsningen blev en specialbygget kølecontainer med afsæt i DC-Supplys såkaldte mobile produktionsløsninger. På containeren monterede man en undervognsrampe med motor og hjul, således containeren vha. fjernstyring kunne køres på plads på færgens bildæk. Dernæst monteredes en hydraulisk lift, som kunne hæve containeren de 1,30 m op til modtagerampen. Og voila! Råvarerne var nu klar til at blive forvandlet til lækre retter i Color Lines skibskøkken.

På grund af meget snævre pladsforhold på bildækket og en stram tidsplan var kravet endvidere, at vognen på det nærmeste skulle kunne dreje om sin egen akse og transporteres ind på bildækket på under en ½ time.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre køle-fryse containere fra DC-Supply A/S:

Reefer (køle-frys) container

Reefer (køle-frys) container

Når Fjord Lines nye cruisefærge lægger fra kaj i Hirtshals, er det specialcontainere fra DC Supply A/S, der sikrer den kolde snaps og det rene sengetøj til tiden.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 15 =

Felter markeret med * er obligatoriske.