DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Køl & frys 5 Specialbygget kølecontainer

Specialbygget kølecontainer

Hvad skulle Color Line gøre, da de stod og manglede et mobilt køle- og råvarelager til køkkenerne om bord på færgerne mellem Hirtshals og Kristiansand?

Lageret skulle ikke blot være et lager. Det skulle også kunne køre selv, være maksimalt 2,70 m i højden for at komme om bord for efterfølgende at kunne hæves 1,30 m, så det kunne nå op til modtagerampen i skibets køkken.

De ringede naturligvis til DC-Supply, som så mange gange før, når der var vanskelige opgaver, der skulle løses. Udgangspunktet for løsningen blev en specialkonstrueret kølecontainer med afsæt i DC-Supplys såkaldte mobile produktionsløsninger. På containeren monterede man en undervognsrampe med motor og hjul, således containeren vha. fjernstyring kunne køres på plads på færgens bildæk. Dernæst monteredes en hydraulisk lift, som kunne hæve containeren de 1,30 m op til modtagerampen. Og voila! Råvarerne var nu klar til at blive forvandlet til lækre retter i Color Lines skibskøkken.

På grund af meget snævre pladsforhold på bildækket og en stram tidsplan var kravet endvidere, at vognen på det nærmeste skulle kunne dreje om sin egen akse og transporteres ind på bildækket på under en ½ time.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk