www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Køkken 5 Midlertidig køkken tilbygning og mobile køkkener

Midlertidig køkken tilbygning og mobile køkkener.

Hos Skansebadet i Nørresundby havde man brug for et større køkken.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Køkken tilbygning i specialbygget container

Pladsen var sparsom i forhold til at foretage en egentlig udvidelse af bygningen, og en sådan ville desuden være ensbetydende med ekstra udgifter til madlavning, da man ville være nødsaget til at købe maden færdigtilberedt eksternt, så længe ombygningen stod på. Derfor måtte en optimal løsning findes.

I samråd med DC-Supply A/S – Danish Container Supply leveredes et køkkenmodul, som man byggede sammen med den eksisterende bygning. DC-Supply A/S udfører ofte specialopgaver i rustfrit stål, bl.a. mobile køkkener til sommerens mange musikfestivaler, og har derfor erfaringen, når det handler om at få skabt optimale og holdbare i forhold til økonomi, daglig brug, rengøring og vedligeholdelse.

Et mobilt køkken integreres typisk i en enkelt standard ISO container og kan servicere 150 – 250 personer alt afhængigt af inventar.

Din kontakt person:

Jesper Ludvigsen

Jesper Ludvigsen

Key Account Manager

jlu@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 86
M: +45 40 80 98 82

Andre køkken containere fra DC-Supply A/S:

Leje af storkøkken

Leje af storkøkken

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder leje af storkøkken på 130 m2, der består af i alt 11 sammenbyggede containermoduler.

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Midlertidige køkken- og kantine forhold

Grundet opførelse af bla. ny kantine og køkken bygning, har bygherre behov for dagligt at betjene 350 personer + div konference og møde faciliteter i deres personale kantine, trods byggeriet.

Produktionsskole køkken

Produktionsskole køkken

Køkken i containere til produktionsskole: Hjørrings produktionsskolens køkken- og velfærdsfaciliteter skulle udvides og renoveres over en planlagt 5 måneders periode.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

3 + 11 =

Felter markeret med * er obligatoriske.