www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Køl & frys 5 Reefer (køle-frys) container

Reefer (køle-frys) container.

Når Fjord Lines nye cruisefærge lægger fra kaj i Hirtshals, er det specialcontainere fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply, der sikrer den kolde snaps og det rene sengetøj til tiden.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialcontainere med køl og frys sikrer forsyning

Tiden er nemlig den absolut mest afgørende faktor, når en cruisefærge sejler i havn og skal have nye forsyninger om bord. En time – hverken mere eller mindre – så skal alt være ordnet.

Derfor udgjorde 22 specialbyggede 10 fods containere fra DC-Supply A/S en del af en fleksibel løsning i forhold til forsyningssikkerheden hos Fjord Line. 12 af containerne blev indrettet til køle-fryselager, som samtidig kunne fungere som såkaldt pluklager om bord på færgen.

De resterende 10 containere blev indrettet til linnedlager, som ligeledes skulle fungere som pluklager for oldfruen om bord. Alle containerne blev specialdesignet, så de passede ind i rederiets logistiksystem fra land til skib – en løsning der var ensbetydende med fleksibilitet og sikkerhed, når Fjord Line skulle servicere og tilfredsstille sine kunder.

Andre køle-fryse containere fra DC-Supply A/S:

Specialbygget kølecontainer

Specialbygget kølecontainer

Hvad skulle Color Line gøre, da de stod og manglede et mobilt køle- og råvarelager til køkkenerne om bord på færgerne mellem Hirtshals og Kristiansand?

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.