Vælg en side
Du er her: Forside 5 Container låse 5 Låsebom Klasse 2 godkendt

Låsebom Klasse 2 godkendt

En låsebom er en effektiv låsemekanisme til containere, og er et forholdsvist simpelt sikkerhedssystem, der sikrer beskyttelse af containerens gods. Godkendt i klasse 2.

En låsebom er en effektiv låsemekanisme til containere, og er et forholdsvist simpelt sikkerhedssystem, der sikrer beskyttelse af containerens gods.

Låsebommen er udviklet med henblik på at sikre kontor- og værkstedscontainere samt opbevaring af gods. Låsebommen er desuden velegnet til sikring af industrielle porte, mandskabsvogne og lign. Den er særdeles velegnet til stationære elementer, men er ikke beregnet til gods under selve transporten.

Låsebommen er SKAFOR-godkendt og er tildelt topklassegodkendelse af Dansk Forsikring og Pension i overensstemmelse med rapport nr. 132,0 / 87. Låsebommen leveres med hærdet CISA lås og dirkefri låsecylinder, som sikrer dit gods mod indbrud og uvelkomne gæster.

Godkendt i klasse 2.

DC-Supply anbefaler brug af containerlåse godkendt i klasse 5 af hensyn til de nye regler for containerlåse, der trådte i kraft i 2016.

Læs mere om reglerne for containerlåse her >>

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This