www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Mobil scene i tidligere skibscontainere

Mobil scene i tidligere skibscontainere.

Scene og øvelokale i én containerløsning.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Kreativt genbrug af tidligere skibscontainere til mobil scene og øvelokale

To tidligere skibscontainere er i et samarbejde mellem Himmerlands Boligforening, Kulturhuset Trekanten og DC-Supply A/S – Danish Container Supply blevet omdannet til en kombineret mobil scene og øvelokale. Projektet er støttet af Kulturkanten Nordjylland, Nykredits Fond, DC-Supply A/S og Aalborg Havn.

Containerløsningen har fået navnet “The Stage”, og består af to sammensvejsede 20 fods skibscontainere, der tilsammen har en størrelse på 5 x 6 meter. DC-Supply A/S har bygget scene-projektet på eget værksted i Nørresundby, og sørget for lydisolering såvel som air condition og “plug-and-play” strømforsyning. Fronten på containeren består desuden af vinduer i et stort, samlet skydeparti, hvilket muliggør en åben scene.

“The Stage” tilhører Boligforeningen Himmerland, og er placeret ved Trekanten i det østlige Aalborg det meste af året. I sommerperioden flytter den mobile container løsning til havnefronten, hvor øvelokalebrugerne får mulighed for at præsentere deres musik for publikum i centrum af Aalborg. På denne måde er de tidligere skibscontainere med til at danne “kulturlink” mellem 9220 og 9000 Aalborg.

Både bands, foreninger og borgere kan booke “The Stage” gennem Kulturhuset Trekanten. Til daglig fungerer containeren som ekstra øvelokale på Trekanten, men den mobile container løsning gør det muligt også at leje “The Stage” til arrangementer og events andre steder. Med “The Stage” er scenen i bogstaveligste forstand sat, uanset hvor der spilles op!

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

5 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.