Vælg en side
Du er her: Forside 5 Event 5 Mobil scene i tidligere skibscontainere

Mobil scene i tidligere skibs containere

Scene og øvelokale i én containerløsning.

To tidligere skibscontainere er i et samarbejde mellem Himmerlands Boligforening, Kulturhuset Trekanten og DC-Supply blevet omdannet til en kombineret mobil scene og øvelokale. Projektet er støttet af Kulturkanten Nordjylland, Nykredits Fond, DC-Supply og Aalborg Havn.

Containerløsningen har fået navnet “The Stage”, og består af to sammensvejsede 20 fods skibscontainere, der tilsammen har en størrelse på 5 x 6 meter. DC-Supply har bygget scene-projektet på eget værksted i Nørresundby, og sørget for lydisolering såvel som air condition og “plug-and-play” strømforsyning. Fronten på containeren består desuden af vinduer i et stort, samlet skydeparti, hvilket muliggør en åben scene.

“The Stage” tilhører Boligforeningen Himmerland, og er placeret ved Trekanten i det østlige Aalborg det meste af året. I sommerperioden flytter den mobile container løsning til havnefronten, hvor øvelokalebrugerne får mulighed for at præsentere deres musik for publikum i centrum af Aalborg. På denne måde er de tidligere skibscontainere med til at danne “kulturlink” mellem 9220 og 9000 Aalborg.

Både bands, foreninger og borgere kan booke “The Stage” gennem Kulturhuset Trekanten. Til daglig fungerer containeren som ekstra øvelokale på Trekanten, men den mobile container løsning gør det muligt også at leje “The Stage” til arrangementer og events andre steder. Med “The Stage” er scenen i bogstaveligste forstand sat, uanset hvor der spilles op!

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores salgs team

DC-Supply A/S

Ring eller skriv!

+45 70 23 13 80
info@dc-supply.dk

Share This