www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Container moduler 5 Transportabel salgsbod

Transportable container salgsboder.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply har siden 2003 samarbejdet med Tivoli om fabrikation af salgsboder til havens berømte markeder, bl.a. det populære julemarked.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Fleksible salgsboder i transportable container moduler

Da Tivoli åbnede første gang den 15. august i 1843 hed det Kjøbenhavns Tivoli og Vauxhall, opkaldt efter forlystelsesparkerne Jardin de Tivoli i Paris og Vauxhall Gardens i London. I dag hedder det kort og godt Tivoli. Og også Tivoli har set mulighederne i at bruge container moduler som et fleksibelt og mobilt modulsystem, når der skal etableres salgsboder. Derfor indledte DC-Supply A/S i oktober 2003 et samarbejde med Tivoli om fabrikation af salgsboder til havens berømte markeder, bl.a. det populære julemarked.

DC-Supply A/S leverede fleksible løsninger baseret på præfabrikerede container moduler, hvor vægsektionerne kunne udskiftes efter behov, eksempelvis med trefagsvinduer enten som skydevinduer til ekspedition eller med almindelige trefagsvinduer.

Al beklædning og design af containere og vinduer blev udført, så det hyggelige look af markedsboder bevaredes.

DC-Supply A/S og Tivoli har forsat det gode samarbejde og DC-Supply A/S har siden 2003 leveret mange andre spændende løsninger til den verdensberømte forlystelsespark.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre container salgsboder fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.