DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

Du er her: Forside 5 Container moduler 5 Transportabel salgsbod

Transportable container salgsboder

DC-Supply har siden 2003 samarbejdet med Tivoli om fabrikation af salgsboder til havens berømte markeder, bl.a. det populære julemarked.
Da Tivoli åbnede første gang den 15. august i 1843 hed det Kjøbenhavns Tivoli og Vauxhall, opkaldt efter forlystelsesparkerne Jardin de Tivoli i Paris og Vauxhall Gardens i London. I dag hedder det kort og godt Tivoli. Og også Tivoli har set mulighederne i at bruge prefab som et fleksibelt og mobilt modulsystem, når der skal etableres salgsboder. Derfor indledte DC-Supply i oktober 2003 et samarbejde med Tivoli om fabrikation af salgsboder til havens berømte markeder, bl.a. det populære julemarked.

DC-Supply leverede fleksible løsninger baseret på præfabrikerede moduler, hvor vægsektionerne kunne udskiftes efter behov, eksempelvis med trefagsvinduer enten som skydevinduer til ekspedition eller med almindelige trefagsvinduer.

Al beklædning og design af containere og vinduer blev udført, så det hyggelige look af markedsboder bevaredes.

DC-Supply og Tivoli har forsat det gode samarbejde og DC-Supply har siden 2003 leveret mange andre spændende løsninger til den verdensberømte forlystelsespark.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15