www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 TV2 Studie

TV2 studiet i Tivoli.

Da TV2 i sin tid besluttede at sende “Go’ aften Danmark” live fra Tivoli, var der ingen faciliteter med de egenskaber, TV2 ønskede.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Tv-studie i specialbygget container

For at få den rette scene, måtte der produceres noget helt nyt. Det skulle være en stilren, praktisk løsning, der kunne opstilles hurtigt, men som også passede ind i de smukke omgivelser.

DC-Supply A/S – Danish Container Supply  blev kontaktet med henblik på at lave et midlertidigt studie baseret på en specialbygget containerløsning. I løbet af få dage var studiet produceret og fragtet til København. Ligeså hurtigt blev det opstillet og klar til at “Go’ aften Danmark” kunne gå i luften.

En containerløsning gav TV2 de faciliteter, der var brug for samt et flot, stilrent studie, der passede ind i Tivolis særlige omgivelser.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

8 + 12 =

Felter markeret med * er obligatoriske.