www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Udstillingscontainer i glas til Flodbyen Randers

Udstillingscontainer i glas til Flodbyen Randers.

Randers Kommune har i forbindelse med borger information omkring projektet “Flodbyen Randers” tidligere fået leveret en info container fra DC-Supply A/S – Danish Container Supply. Info containeren, der er døbt “Havnegadeboksen” har nu fået følgeskab af en udstillingscontainer i glas, der rummer en 3D-bymodel af Flodbyen Randers.

Udstillingscontaineren i glas er baseret på en 20 fods container, hvor alle sider er fjernet, og der er monteret store glaspartier samt et dørparti i stedet. Alt glas er lamineret sikkerhedsglas, således udstillingscontaineren er sikret bedst muligt mod både vejr og vind samt brud. Derudover er udstillingscontaineren lakeret i Randers blå, så den matcher Havnegadeboksen.

Udstillingscontainer i glas til Flodbyen Randers
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380
Udstillingscontainer i glas til Flodbyen Randers
Udstillingscontainer i glas til Flodbyen Randers
Udstillingscontainer i glas til Flodbyen Randers
Udstillingscontainer i glas til Flodbyen Randers

Solcelledrevet udstillingscontainer

Indvendigt i udstillingscontaineren i glas er loftet isoleret og beklædt med krydsfiner, og der er monteret 10 LED spots til at oplyse 3D-bymodellen. Lyset styres af et Astro-ur, så det kun er tændt, når der er brug for det. Forsyningen drives via en solcelle løsning med batteripakke, så udstillingscontaineren er off-grid.

Se mere om den udstillede 3D-model og projektet Flodbyen Randers.

Specialbyggede udstillingscontainere i glas til alle formål

Hos DC-Supply A/S har vi bred erfaring med design og produktion af specialtilpassede udstillingscontainere til mange forskellige formål. Går du med tanker om etablering af udstillingsfaciliteter, mobilt showroom eller måske en pop-up-shop, så kontakt vores erfarne personale for en snak om de mange muligheder med en specialbygget containerløsning.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

11 + 6 =

Felter markeret med * er obligatoriske.