www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Udstillingscontainer til Opel Danmark

Udstillingscontainer til Opel Danmark.

20 fods isoleret sidedørs container.

Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Specialbygget container til udstillinger og events

Hos Opel Danmark deltager man i en række events på tværs af landet indenfor sport og motorsport. I den forbindelse søgte Opel Danmarks marketingsafdeling en mobil løsning, der kunne transporteres rundt i landet.

Opel Danmark havde på forhånd en række ideer til opbygningen af containeren, hvilket DC-Supply A/S – Danish Container Supply fik indarbejdet i løsningen.

Containeren blev isoleret samt fik malet vægge og loft i kontrastfarverne sort og hvid for at skabe det udseende, kunden ønskede. For at fremhæve det indre, blev der lavet en disk samt monteret indbygningsspots. En udvendig monteret markise øger det udvendige areal og afskærmer for sol.

Løsningen er opbygget i en 20 fods sidedørs container, der er blevet isoleret, fået monteret el, disk samt markise. Containeren har bibeholdt sine originale sidedøre, således den kan lukkes, når den ikke er i drift.

Din kontakt person:

Dennis Syska Olsen

Dennis Syska Olsen

Key Account Manager

dso@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 67
M: +45 40 80 98 74

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

7 + 10 =

Felter markeret med * er obligatoriske.