www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Backstage container til Det Kgl. Teater
Når Det Kgl. Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger bestemte udfordringer med.
Dyrehaven er et skønt naturområde, men når det kommer til større teateropsætninger, er pladsen begrænset. Når dertil lægges hele det set-up, der skal til i forhold til udstyr, tilbehør og ekstra faciliteter, bliver udfordringerne ikke mindre komplekse.

En containerløsning er ideel til backstage-projekter og større arrangementer som Det Kgl. Teaters forestillinger i Dyrehaven. DC-Supply byggede og specialindrettede containere til dette specifikke formål.  Det Kgl. Teater fik en containerløsning, som udover at imødekomme helt bestemte behov tilmed gjorde, at man hos Det Kgl. Teater kunne have en klar forventning om øget sikkerhed, eksempelvis i forhold til hærværk og tyveri. Samtidig var løsningen hurtig at sætte op og let at tage i anvendelse. Ligeså vigtigt var det, at indretningen gav skuespillerne mulighed for at slappe af og lade op i trygge, komfortable omgivelser.

Når Det Kgl. Teater rykker ud i det grønne i Dyrehaven er det DC-Supply, der bygger en mindre “backstage-by” af containere. På en enkelt dag forvandles den idylliske dyrehave fra naturområde til et færdigbygget teater. Hvad de færreste nok tænkte på var, at skuespillerne gjorde sig klar og blev sminket i en specialindrettet container.

Ring eller skriv til os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi er klar til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15