www.dc-supply.gl

DC-Supply A/S
Danish Container Supply
Bestil containerBestil container

Kontakt osKontakt os

www.dc-supply.gl
Du er her: Forside 5 Event 5 Backstage container til Det Kgl. Teater

Backstage container til Det Kongelige Teater.

Når Det Kongelige Teater hvert 4. år afvikler udendørsforestillinger i Dyrehaven nord for København, følger bestemte udfordringer med.
Vi er klar til at hjælpe - ring til vores salgsteam:
+45 70231380

Backstage faciliteter til teater i specialindrettede containere

Dyrehaven er et skønt naturområde, men når det kommer til større teateropsætninger, er pladsen begrænset. Når dertil lægges hele det set-up, der skal til i forhold til udstyr, tilbehør og ekstra faciliteter, bliver udfordringerne ikke mindre komplekse.

En containerløsning er ideel til backstage-projekter og større arrangementer som Det Kgl. Teaters forestillinger i Dyrehaven. DC-Supply A/S – Danish Container Supply byggede og specialindrettede containere til dette specifikke formål.  Det Kgl. Teater fik en containerløsning, som udover at imødekomme helt bestemte behov tilmed gjorde, at man hos Det Kgl. Teater kunne have en klar forventning om øget sikkerhed, eksempelvis i forhold til hærværk og tyveri. Samtidig var løsningen hurtig at sætte op og let at tage i anvendelse. Ligeså vigtigt var det, at indretningen gav skuespillerne mulighed for at slappe af og lade op i trygge, komfortable omgivelser.

Når Det Kgl. Teater rykker ud i det grønne i Dyrehaven er det DC-Supply A/S, der bygger en mindre “backstage-by” af containere. På en enkelt dag forvandles den idylliske dyrehave fra naturområde til et færdigbygget teater. Hvad de færreste nok tænkte på var, at skuespillerne gjorde sig klar og blev sminket i en specialindrettet container.

Din kontakt person:

Jan Bager

Jan Bager

Salgschef

jab@dc-supply.dk

T:  +45 96 32 64 04
M: +45 40 80 98 15

Andre event containere fra DC-Supply A/S:

Showroom container til udlejning

Showroom container til udlejning

Lej en showroom container hos DC-Supply A/S! Vi tilbyder denne flotte showroom container med LED lys til udlejning. Ring for info +45 70231380.

40 fods showroom container til Wexøe

40 fods showroom container til Wexøe

DC-Supply A/S har leveret en special bygget 40 fods showroom container til Wexøe, som bl.a. skal bruge løsningen i forbindelse med messer og udstillinger hvor besøgende kan få inspiration til de nyeste installationsløsninger.

Vil du vide mere?

Kontakt os - vi er klar til at hjælpe dig.

Vores erfarne personale står til enhver tid klar til at vejlede og rådgive dig - kontakt os gerne allerede i dag, hvis du vil vide mere.

15 + 7 =

Felter markeret med * er obligatoriske.